• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Sky, İstanbul-Kıbrıs uçuşlarına başladı

Sky, İstanbul-Kıbrıs uçuşlarına başladı
Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başladı.

Sky Airlines, İstanbul’dan Kıbrıs’a uçmaya başladı

Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, 15 Nisan’da İstanbul-Kıbrıs seferlerine başladı. Uçuşlarını haftanın 3 günü Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirecek olan Sky Airlines, Kıbrıs fiyatlarını 59 TL’den başlatıyor. Sky Airlines, 13 Mayıs’ta da Antalya’dan Kıbrıs’a uçmaya başlayacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hatlar seferlerine iki yeni destinasyon daha ekledi. Sky Airlines, İstanbul-Kıbrıs seferlerine 15 Nisan’da başlayacak ve haftanın 3 günü (pazartesi, cuma ve pazar) Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kıbrıs Ercan Havaalanı’na uçacak. 13 Mayıs’tan itibaren de Antalya’dan Kıbrıs’a sefer başlatacak olan Sky Airlines, yine haftanın 3 günü (cuma, cumartesi ve pazar) bu iki destinasyon arası uçuşlar gerçekleştirecek.

Sky Airlines 3 ayda toplam 150 binin üzerinde yolcuyu gökyüzünde gülümsetti

KKTC seferleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’tan itibaren iç hatlarda tarifeli seferler düzenleyerek halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu emeğimizin karşılığını kısa zamanda halkımız bize Sky Airlines’ı tercih ederek verdi. İç hatlar tarifeli seferlerimizin 3 ayını doldurduğumuz bu kısa zaman zarfında toplam 150 binden fazla yolcumuz Sky Airlines konforunu seçti” dedi.

“Sky Konfor” programı ile Kıbrıs’a businesss uçuran ilk özel havayolu şirketi de olacak

Tahir Görgülü, sözlerine şöyle devam etti:
“Yedi destinasyonla başlayan tarifeli iç hatlar uçuşlarımıza Kıbrıs’ı da ekleyerek havacılıkta büyümeye devam ediyoruz. Sky Airlines olarak yavru vatanımızı en önemli destinasyonlarımızdan biri olarak görmekteyiz. Bu nedenle bugünden başlayarak haftada 3 kez pazartesi, cuma ve pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Lefkoşa Ercan havaalanına sefer düzenleyeceğiz. Sky Konfor programımız ile Kıbrıs’a business uçuran ilk özel havayolu şirketi olmaktan da gurur duyuyoruz….”

Rötarsız uçuş ayrıcalığı

Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Uçuşlara başladığımız 3 ay içinde tüm seferlerimizi rötarsız gerçekleştirerek, misafirlerimizi tam zamanında gidecekleri noktaya ulaştırma başarısını gösterdik. Bundan sonraki uçuşlarımız için de “rötarsız seyahat” hedefimiz aynen devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Sky Airlines, 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi

Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen Sky Airlines’ın Kıbrıs uçuşları 59 TL olacak. Diğer destinasyonlarda olduğu gibi Kıbrıs uçuşlarında da misafirlere ücretsiz ikramda bulunulacak. Ayrıca Sky Airlines, 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi imkanını misafirlerine sunuyor.

Sky Airlines, yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162’ye düşürerek koltuk ve diz mesafelerini arttırdı. Standart olarak koltuk araları 76-88 santimetre arasında. Bu mesafe diğer havayollarına göre yolculara kendilerini rahat hissedecekleri daha geniş bir alan ve konforlu bir uçuşu garanti ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim