• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Sky'dan Gaziantep-İngiltere direkt uçuşu

Sky'dan Gaziantep-İngiltere direkt uçuşu
SKY Hava Yolları olarak, uzun yıllardır aktarmalı olarak yapılan, Gaziantep-İngiltere arasında direkt uçak seferlerine başladıklarını söyledi.

Sky Airlines direkt seferlerine başladı

SKY Hava Yolları Gaziantep Temsilcisi ve Alyamaç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Alyamaç, SKY Hava Yolları olarak, uzun yıllardır aktarmalı olarak yapılan, Gaziantep-İngiltere arasında direkt uçak seferlerine başladıklarını söyledi.

SKY Hava Yollarının hem filosunu hemde seferlerini artırma çalışmaları kapsamında, uzun yıllardır iş adamları başta olmak üzere tüm Gazianteplilerin sıkıntısını sektiği aktarmalı Gaziantep-İngiltere seferlerine son vererek, direkt uçuşlara başladıklarını belirtti.

Her hafta Pazartesi günleri karşılıklı yapılması planlanan Gaziantep-Londra uçak seferlerinin başladığını ifade eden Alyamaç, "SKY Hava yolları olarak, uzun yıllardır aktarmalı olarak yapılan Gaziantep-İngiltere arasında direkt uçak seferlerine başladık. Pazartesi saat 17. 40'ta Gaziantep'ten kalkacak uçağımız, aynı gün İngiltere'nin başkenti Londra'dan saat 21. 25'te yolcularını alıp Gaziantep'e geri dönmüş olacak" diye konuştu.

İşadamları ve gurbetçiler başta olamak üzere tüm Gazianteplilerin uzun yıllardır İngiltere'ye İstanbul, Ankara ve Antalya üzerinden aktarmalı olarak uçtuklarını belirten Alyamaç, direk başlayan Gaziantep-İngiltere uçak seferleriyle vatandaşların zaman kaybının önüne geçildiğini ve aktarmadan kaynaklanan fiyat artışlarının bu şekilde ortadan kalktığını kaydetti.

Gaziantep'in tüm Avrupa ülkeleri gibi İngiltere'yle de ilişkilerinin geliştirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Alyamaç, ancak aktarmalı uçak seferleri yüzünden vatandaşların saatlerce hava alanlarında perişan olduklarını, başlayan direkt seferlerle, bu sorunun da ortadan kalktığını ve yolcu sayısında ciddi bir artış beklediklerini sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim