• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Sky'dan gökyüzünde 23 Nisan coşkusu

Sky'dan gökyüzünde 23 Nisan coşkusu
Sky Airlines, LÖSEV’li 40 çocuğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ankara’dan Antalya’ya uçuracak. Çocuklar bayram coşkusunu deniz kenarında yaşayacak.

Sky Airlines LÖSEV’li çocuklara 23 Nisan bayram coşkusunu gökyüzünde yaşatacak

Sky Airlines, LÖSEV’li 40 çocuğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ankara’dan Antalya’ya uçuracak. Çocuklar bayram coşkusunu deniz kenarında yaşayacak.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen LÖSEV’li 40 çocuk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Sky Airlines’la Ankara’dan Antalya’ya gelerek bayramın coşkusunu deniz kenarında yaşayacak. 21-24 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleşecek gezi programında Sky Airlines çocukları da gökyüzünde gülümsetecek.

Sky Arlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Ulu önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda biz de Sky Airlines olarak LÖSEV’li 40 çocuğumuza hayatlarında unutamayacakları bir hediye vermek istedik” dedi. Görgülü, “Bu çocuklarımız hayatlarının en güzel döneminde amansız bir hastalıkla mücadele ediyorlar. Uzun ve zorlu tedavi sürecinde onlara ne kadar moral verirsek, onları ne kadar mutlu edersek fiziksel ve zihinsel gelişimlerine bir o kadar katkı sağlarız, amacımız da onlara elimizden gelen desteği vererek çocuklarımızı bu amansız hastalığın pençesinden kurtarmaktır” dedi.

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, 1998 yılından bu yana, Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuğa ve ailesine destek sağlayabilmek, sorunlarına kalıcı çözümler sunabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim