• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Slimstock’a İngiltere’den Ödül!

Slimstock’a İngiltere’den Ödül!
Slimstock Avrupa’nın en prestijli ödülü olan Logistics Business IT Award’ın sahibi oldu.

Geçen bir sene içindeki başarılı projelerin değerlendirilmesi ile ödül alan kuruluşlar arasından Slimstock yedek parça alanında yapmış olduğu projeler ile üstün başarı göstererek ödülün sahibi oldu. Subaru, Isuzu ve Daihatsu yedek parçalarını satan bir distribütor firma ile 2013 yılında başlatılmış olan çalışma bir sene içinde pek çok başarılı sonuç verdi.

Ancak firmanın bir felaket yaşaması ile birlikte projenin asıl önemi ve başarısı ortaya çıktı. Firmanın Hint Okyanusunda ürünlerini taşıyan yük gemisinin bir felaket yaşaması nedeni ile bir kriz yaşandı. Slimstock, bu kriz sürecinde saatler içinde gerekli olan tüm hesaplamaları, acil durum nakliye maliyetleri ile birlikte hesaplayarak, firmayı çok büyük bir maliyet ve başarısızlık yükünden kurtarmış oldu.

Stoklarında ciddi bir sorun yaşayan firma zamanında yetiştirmesi gereken yedek parçaları ve stoklarının tekrar düzenlenmesini Slimtock ürünü olan Slim4 ile çok kısa süre içinde sağlayan firma yaşanan çok büyük felakete rağmen firmanın müşterilerine gerekli hizmeti zamanında ve en düşük maliyet ile verebilmesini sağladı. Beklenmeyeni yönetmek prensibi ile çalışan Slim4 sayesinde firma başarı ile bu krizi yöneterek zamanında teslimat yapabildi ve zararlarını bertaraf edebildi.

Firmanın finans direktörü olan Mike Willett; “Yük gemisinin yaşamış olduğu felaket yüzünden stoklarımızda büyük sorunlar yaşadık ayrıca müşterilerimize zamanında ürünlerini teslim etmemiz gerekiyordu. Slimstock sayesinde stoklarımız çok kısa süre içinde yeniden düzenlendi ve mülterilerimize vermemiz gereken hizmeti zamanında vermemizi sağladı. Slimstock kullandığımız ve bu krizi onlarla yönettiğimiz için kendilerine müteşekiriz.”dedi.

Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer ödül ile ilgili, Slimstock’un yedek parça konusundaki sayısız başarılarına bir yenisini eklemekten mutluluk duyduklarını ve Türkiye’de de yedek parça üretimi ve dağıtımı yapan şirketlerin Slimstock ile tanışmaları için kısa sürede sektöre yönelik bir eğitim yapacaklarını bildirdi. Bu eğitim ile ilgili detayları bilgileri Slimstock web sitesinden takip etmek mümkün olacak.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim