• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

SMM Fuarı 25. kez kapılarını açtı

SMM Fuarı 25. kez kapılarını açtı
Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen denizcilik sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı SMM Fuarı 25. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

 

Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen denizcilik sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı SMM   Fuarı 25. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda denizcilik sektörünü ilgilendiren birçok yeni gelişmeler ziyaretçilere sunuluyor.

Alman Ticaret ve Teknoloji Federal Sekreteri Dr. Philipp Rösler dün akşam saat 19:00’da verilen kokteyl ile SMM gemi inşa, gemi makine& deniz teknolojileri fuarını Hamburg’da bulunan CCH- Kongre merkezinde açtı. 

Resmi olarak bugünden itibaren 7 Eylül’e kadar sürecek fuara aralarında Türkiye’nin de  bulunduğu 60 ülkeden 2 bin davetli katılıyor.

Hamburg Messe und Congress GmbH Başkanı Bernd Aufderhei’de dün akşam verilen kokteylde 800’den fazla davetli iş adamı ve politikacıyı karşıladı. Fuara katılanlar arasında Türkiye’den Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep CanpolatTarkan BiricikHakkı ŞenDeniz Ticaret Odası de bulunuyor.  Fuarda ileri teknoloji ürünlerini ve gemi inşa teknolojileri ile gemi tedarik teknolojileri ürünleri 20 sergi salonunda gözler önüne serilecek.  Dünyanın çevresinden 50 binden fazla ticari misafirin fuara katılması bekleniyor. Fuarda ilk günde yüzlerce İngilizce yayın yapan Turkish Maritime Gazetesi dağıtıldı.
 
Dünyanın en büyük ve en etkin fuarları arasında gösterilen 25. SMM fuarının yeni rekorlar kırması bekleniyor. 25. yYılında 90 bin metre kareden daha büyük bir alana kurulan fuar bu güne kadarki en fazla katılımcı ve ekipman sergisine  ev sahipliği yapacak.. 2012 yılının SMM Fuarı denizcilik sektörünü ilgilendiren her türlü konuyu kapsıyor. Bu konuların içerisinde, denizcilik sektöründe koruma, iklim koşullarının korunması, denizcilik savunması ve koruma, açık deniz teknolojileri ve finansman da bulunmakta. Bütün bu konular kendilerine özel forumlarda konuşulacak ve yüksek konumda olan panel uzmanları tarafından tartışılacak.

 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim