• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Araç hasar bilgisi öğrenmek

Araç hasar bilgisi öğrenmek
Araç satın almak günümüzde çok zor özellikle de 2. El araçların ne durumda olduğunu bilmek herhangi bir borcu var mı ya da geçmiş dönemde hasar kaydı tutuldu mu?

 

Araç satın almak günümüzde çok zor özellikle de 2. El araçların ne durumda olduğunu bilmek herhangi bir borcu var mı ya da geçmiş dönemde hasar kaydı tutuldu mu? Gibi sorular bizleri 2.el araçlardan uzak tutsa da sbm kayıt sorgulama sayesinde araç hasar bilgisine ulaşabilirsiniz. Çok güzel bir sistem tramer sayesinde güvenemediğiniz kişilerden araç almak bile artık son derece kolay bir hal aldı.

Tramer sayesinde araçların trafiğe ilk çıktığı andan itibaren tüm bilgileri kayıt altına alınır ve araçların bilgilerine de bu sayede ulaşılır. Kısaca açıklamak gerekirse tramer araçların tüm bilgilerinin saklı tutulduğu sanal bir depodur. Tramer ile araç plaka hasar sorgulama yapabilirsiniz. 2.el araçlarda bu çok önemlidir, 2. El piyasasında binlerce aracın olduğunu düşünecek olursak kendinizi garanti altına almak için araç hasar bilgisini öğrenmeli ve satın alacağınız aracın önceden kazaya karışıp karışmadığını yaptırmış olduğu sigortaları plaka ile öğrenin. Araç sorgulama işini ücretli olarak yapabileceğiniz yerler var ancak bunlara ücret vermek ya da aracı alıp ustaya götürüp baktırmak gibi eskiye kaçan şeyler yerine tramer de araç hasar sorgula ücretsiz bir şekilde sende alacak olduğun aracın geçmişine dair bilgilere eriş. Bunu ile ilgili sorgulama işlemin i aşağıdaki kaynak üzerinden yapabilirsiniz.

PLAKADAN ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN LÜTFEN TIKLA

Yukarıdaki kaynak linkin en altında bulunan araç hasar sorgulama linkine tıklayarak aracınızın hesar detaylarına çok kısa süre içerisinde ulaşmış olacaksınız. Bu güzel sistemi kullanmak her araç alan insan için önemlidir. Tramer kaydı sorgulayarak sizlerde çok güzel bir biçimde aracın hangi yıllarda trafik kazasına karıştığını raporlarını ve hangi firmalardan sigorta yaptırdığını öğrenebilirsiniz. Yapılacak olan sigortalarda indirimi belirleyen kaza bilgilerine ulaşabilir ve hasarların tarihine de görebilirsiniz. Bu tarz bir sistem günümüzde pek çok araç alan insanın işine yarayacaktır. Sizlerde ücret vermek yerine hasar bilgisi vermek adına doğru işler yapabilirsiniz.

Hasar sorgu ekranı ile öğrenilen bilgiler

---- Kazanın meydana geldiği tarih bilgisi,

---- Kaza sebebinin ne olduğu,

---- Ağır hasar bulunup bulunmadığı detayı,

---- Varsa Eksper rapor detayları,

---- Hasar tutarı bilgileri öğrenilebilir,

İnternet üzerinden bu konu ile ilgili detaylı sorgulama yapabileceğiniz ve en önemli mecralardan biri arachasarsorgula sitesidir. Bu site üzerinden yapılacak olan sorgulamalarda kesinlikle herhangi bir kişisel bilgilerin sisteme girilmemesi olmaktadır. Zira günümüzde bu konu ile ilgili birçok dezavantajlı durum ortaya çıkabilmektedir. 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim