• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Soğuk hava depoları artık portatif

Soğuk hava depoları artık portatif
Sıcak ve soğuk hava depolama özelliği olan portatif konteyner markası TITAN, Türkiye’de Catoni’yi tercih etti.

 

Catoni Deniz İşleri A.Ş, portatif, ısı kontrollü konteyner ve depoların kiralamasını gerçekleştirmek üzere Danimarkalı TITAN Containers firmasının Türkiye temsilcisi oldu. Türkiye pazarı için yeni bir ürün olan taşınabilir konteynerleri -40 derece ile +65 derece arasında kullanmak mümkün. Bu özellikleriyle TITAN portatif konteynerleri; organizasyon firmalarından afet yönetim merkezlerine, gıda firmalarından otellere kadar birçok kuruluş için alternatif çözümler sunuyor.
 
Türkiye’nin deniz lojistiği konusunda lider kuruluşlardan biri olan Catoni bu yeni ürünüyle, İstanbul, İzmir, Gemlik, Mersin, Antalya, Mersin ve İskenderun gibi liman şehirlerinden, müşterilerinin fabrika, tarla ve arsalarına dönemsel kiralama amaçlı hizmet vermeyi hedefliyor. Portatif TITAN konteyner ve seyyar depoları, Antalya’da 20-23 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Anfaş 20. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı’nda tanıtılacak. ArcticStore markası altında kiralanan ürünlerden 20 feet (6 x 2,45 x 2,62 metre) ölçülerinde soğutma özellikli konteyner ziyaretçilerin dikkatine sunulacak.
 
TITAN konteynerleri (TITAN Containers) Türkiye’de piyasaya sürüldüğü kısa süre içinde sebze, meyve, beyaz ve kırmızı et sektörleri ile otel, catering, fastfood ve marketler zincirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kiralanabilme ve taşınabilme avantajlarına ek olarak çevreci özellikleri ile de TITAN ArcticStore birçok sektör tarafından tercih ediliyor.
 
TITAN ürünleri arasında ArcticStoreTM , -40 dereceden +65 dereceye kadar sıcaklık kontrolü sağlayan özelliklerinin yanı sıra modern görünümü, sessiz, güvenilir, çevreci, ekonomik ve pratik kullanımıyla dikkatleri çekiyor. ArcticStores ve ArcticSuperStoresTM ise soğuk hava depolarına ve soğutmalı konteynerlere üstün bir alternatif sunuyor.
 
Türkiye’nin en köklü firmalarından: Catoni Deniz İşleri A.Ş
 
TITAN markasının Türkiye temsilciliğini üstlenen Catoni, Türkiye’nin en köklü dördüncü şirketi olma özelliği taşıyor. 1846 yılında kurulan firma, taşımacılık ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdürüyor.  İstanbul merkez ofisinin yanı sıra, İzmir, Mersin ve İskenderun ofisleriyle müşterilerine hizmet veren Catoni Deniz İşleri A.Ş’nin en önemli özelliklerinden biri, hizmet çeşitliliği. Dünya çapında önde gelen iki büyük armatörü konteyner pazarında temsil eden Catoni, ayrıca Ro-Ro gemilerinin de acenteliğini yapıyor. Enerji lojistiği alanında derin bir tecrübeye sahip olan firma, gemi kiralama, liman acenteliği,  hava kargo, kara ve proje taşımacılığı gibi hizmetleri geniş bir coğrafyada müşterilerine sunuyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim