• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Soundcamp uygulaması ile artık herkes DJ olabilir!

Soundcamp uygulaması ile artık herkes DJ olabilir!
Elektronik müziğin doğduğu günden dijital DJ’liğin yükselişe geçtiği günümüze kadar sanatçılar, sürekli olarak müzikseverleri heyecanlandıracak yaratıcı parçalar üretebilecekleri en iyi araçların ve ekipmanların arayışı içinde oldular.

Samsung’un Soundcamp uygulaması, bu hedeflere ulaşmayı mümkün hale getiriyor. Bu uygulamanın yeni özellikleri hem amatör hem profesyonel müzisyenlere, hiçbir ilave ekipmana gerek duymadan,Samsung akıllı cihaz ekranı üzerinden sanal enstrümanlara erişme; beste ya da miks yapabilme ve düzenlemeler üstünde çalışma imkânı tanıyor.

Mobil bir DAW ve MIDI dizici uygulaması olan Soundcamp, müzisyenlere yerleşik sanal enstrümanlara erişim fırsatı sağlayacak bir stüdyo kayıt sistemi görevi görüyor. Klavye, davul ve gitar gibi enstrümanları sanal olarak barındıran uygulama, yerleşik ses efektleri sunan bir ses kaydedicisini de beraberinde getiriyor. Uygulama ile şarkılar mobil ortamda gelişmiş yeteneklere sahip araçlarla düzenlenebiliyor.

Soundcamp’in iyi düzenlenmiş ve kullanımı kolay Multitrack View (Çok Kanallı Görüntüleme) özelliği, kullanıcıların MIDI ya da stereo ses olarak 8 parçaya kadar kayıt yapabilmesine imkan tanıyor. Diğer bir deyişle, kullanıcılar, daha zengin bir ses yaratabilmek için notalarını davul, klasik gitar ve klavyede kaydettikten sonra bile ilave beş öğeyi daha ekleyebiliyor. Daha ileri düzey kullanıcılara yönelik MIDI Editor View özelliği, PC seviyesinde MIDI düzenlemeye olanak tanıyor. Soundcamp’in ‘Mixer View’ özelliği de kayıt stüdyolarındaki miks konsollarını andırıyor, böylece kullanıcılar tek bir ekran üzerinden ses sinyal seviyesini ve dinamiklerini kolayca bir araya getirebiliyor ya da değiştirebiliyorlar

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim