• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

South African Air, ev sahipliği yapıyor

South African Air, ev sahipliği yapıyor
South African Airways Johannesburg’daki 44’üncü Yıllık Genel Toplantısı’na Ev Sahipliği Yapıyor..

 

Kamu Kuruluşları bakanı Malusi Gigaba başkanlığındaki Sandton Kongre Merkezi, Johannesburg, Afrika, 18-20 Kasım 2012’de Afrika havayollarının üst yöneticilerini, endüstri üreticilerini, servis sağlayıcılarını ve Afrika’daki ve dünyadaki diğer hissedarları ağırlayacak. Etkinlik, 44’üncü Yıllık Genel Toplantı (AGA) ve Nairobi’de bulunan Afrika Havayolları Birliği (AFRAA)’nin zirvesi olacak. South African Airways (SAA), 2011 Kasım ayında Marrakesh, Fas Krallığı’nda yapılan bu önemli etkinlikte ev sahipliği yapacak. Konferans, Kamu Kuruluşları Bakanlığı tarafından açılacak ve iki günlük etkinlik, South African Airways CEO’su ve başkanı, şu anki AFRAA başkanı Vuyisile Kona tarafından yönetilecek.
 
‘’Büyüyen fırsatlar alanında beraber iş yapmak’’ teması altında toplanan konferans, Afrika, Asya, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey ve Güney Amerika’nın heryerinden350’den fazla havacılık delegesini kendine çekti. Afrika havayolları arasındaki güvenlik, çevre, özelleştirme ve işbirliği konuları bu yılın zirvesinde merkezde olacak.
 
AFRAA Genel Sekreteri’nin, Afrika’daki endüstrinin gelecek başarılarını, zorluklarını ve planlarını vurgulayan detaylı bir rapor sunması bekleniyor. Sunumu, iki günlük zirveyi oluşturan tartışmaların tonunu ayarlayacak.
 
44’üncü AFRAA AGA’nın, havayollarını, hükümeti ve diğer hissedarları, Afrika havacılığının sürecini ilerletmede beraber çalışmak ve kıtanın gelişimini ve entegrasyonuna fayda sağlamada havayollarının rolünü kolaylaştırmak için önemli çözümlerin adapte edilmesine yönlendirmesiyle bitmesi planlanıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim