• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

"Sporla Değişen Hayatlar" sergisi İSG'de

"Sporla Değişen Hayatlar" sergisi İSG'de
Türkiye'nin ilk "engelsiz" havaalanı kuruluşu İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı, engelli sporcuların fotoğraflarına ev sahipliği yapıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Pendik Belediyesi, Pendik Kaymakamlığı ve Gedik Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Sporla Değişen Hayatlar” fotoğraf sergisi, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda ziyarete açıldı. İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından da desteklenen “Aktifim, Toplumun İçindeyim Projesi” kapsamında düzenlenen sergide toplam 30 fotoğraf yer alıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı  Dış Hatlar Giden Katı Sergi Alanı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergi Aralık ayı sonuna kadar açık kalacak.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Pendik Belediyesi, Pendik Kaymakamlığı ve Gedik Üniversitesi’nin katkılarıyla hazırlanan, ‘Sporla Değişen Hayatlar’ fotoğraf sergisine evsahipliği yapıyor. “Aktifim Toplumun İçindeyim” temalı 30 adet fotoğraftan oluşan serginin açılışı, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, İSG Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak ve Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik Sadıklar’ın yanı sıra havalimanı protokolü, İSG yöneticileri ve engelli sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Pendik Belediye Başkanı Şahin ve Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sadıklar’ın yaptığı açılış konuşmalarının ardından davetliler sergiyi gezerek, fotoğrafları inceleme fırsatı buldular.

3 Aralık’ta kutlanan Dünya Engelliler Günü’nde, engellilerin sosyal hayatta yaşadıkları problemlere dikkat çekmek ve bu konuda ortak bir farkındalık oluşturmak adına özel bir proje olan “Sporla Değişen Hayatlar” Fotoğraf Sergisi, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı  Dış Hatlar Giden Katı Sergi Alanı’nda Aralık ayı sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

sergi-gorsel.jpg

www.ulasimonline.com

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim