• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Sportif Havacılık sevenleri denek kurdu

Sportif Havacılık sevenleri denek kurdu
İnebolu’da Yamaç Paraşütünü geliştirmek ve ilçeye turizmine kazandırılması konusunda İnebolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği kuruldu.

 

İnebolu’da doğa turizmi ve yamaç paraşütü sporunu geliştirmek amacıyla kurulan dernek 4 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçti.
 
Başkanlığını Necati Özer’in yaptığı İnebolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin, yakında yapılacak olan genel kurulun ardından İnebolu’da faaliyetlere başlayacağı bildirildi.
 
İnebolu’da yamaç paraşütü sporunu geliştirmek amacıyla dönem dönem kurslar açacak olan Dernek, Yamaç Paraşütü Federasyonu tarafından görevlendirilen antrenörlerin katılımıyla uçuş eğitimleri verilecek.
 
İnebolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Necati Özer, İnebolu’da yamaç paraşütü ile uçulabileceğinin altını çizdi. Özer, şöyle konuştu: “Bilindiği üzere ilçemizde yamaç paraşütü yapılabileceği, festivallerdeki gösterilerle kanıtlandı. Bunu geliştirebilmek ve ilçemizi bu yolla tanıtmak için böyle bir derneğe ihtiyaç olduğu kanaatine vardık ve derneğimizi kurduk. Belediye Başkanımız Sayın Engin Uzuner ve İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Kerim Daşçı’nın destekleriyle faaliyetlerimize başlayacağız. Yamaç paraşütü ve doğa sporlarına meraklı olanları derneğimize üye olmaya davet ediyoruz” dedi.
 
İnebolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’ne üye olmak isteyenlerin Başkan Necati Özer ile temasa geçmeleri gerektiği bildirildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim