• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

S&S Motors'da dükkan kapanmıyor

S&S Motors'da dükkan kapanmıyor
S&S Motors, portföyündeki tüm araçlara 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşmayı ve her türlü sorgulamayı mümkün kılan yeni internet sitesiyle yeni bir teknolojik hizmete imza attı.

Türkiye ’de müşteri bilgilendirmelerinde yeni nesil teknolojileri en iyi kullanan firma olmayı hedeflediklerini söyleyen S&S Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak, “Tamamen yenilenen www.ssmotors.com.tradresli internet sitemizle showroomlarımızı kesintisiz olarak müşterilerimizin ziyaretine açıyoruz, arzu ettikleri araçların tümüyle detaylı bilgilerine istedikleri zaman ulaşabiliyorlar” açıklamasını yaptı. S&S Motors’un hem tasarım hem içerik dizini olarak yenilenen internet sitesi, masa üstü ya da diz üstü bilgisayarların yanında tablet ve akıllı telefonlarda da aynı kullanıcı deneyimini sağlayacak şekilde tepkisel (responsive) altyapıyla yayına girmiş olmasıyla ön plana çıkıyor.
Uzman kadrosu ve kurumsal altyapısıyla “Super Cars” olarak anılan en üst sınıf spor otomobiller başta olmak üzere resmi distribütör çıkışlı lüks 2’nci el araç pazarının ülkemizdeki en güçlü temsilcisi S&S Motors, portföyündeki araçları tüm detaylarıyla birlikte müşterilerine sunduğu yeni internet sitesini kullanıma açtı.
 
S&S Motors Genel Müdürü  Albayrak, “Yaptığımız teknoloji yatırımıyla müşterilerimizin önemli bir karar aşamasında zamanı mümkün olduğunca verimli kullanabilecekleri bir sistem kurmak istedik. Daha önceden sektörümüzde ilk olarak QR Code uygulamasıyla tüm portföyümüzü akıllı telefonlar aracılığıyla erişilebilir hale getirdik. Şimdi de yenilenen internet sitemizle, müşterilerimizin ilgilendikleri araçlara ait tüm bilgilere (model yılı, fiyat, teknik bilgiler vb.) S&S Motors’un ayrıcalıklı tasarım ve teknolojisiyle erişmelerini sağlıyoruz” dedi.

Ferhat Albayrak, araç almadan önceki araştırma ve inceleme sürecini müşteriler adına kısaltırken mümkün olan en fazla ayrıntıya ulaşmalarını da sağlayacak bir formata ulaşan www.ssmotors.com.tr adresli web sitelerinin tüm dünyadaki en gözde kullanıcı deneyimi örneklerini model alarak tasarlandığını da ifade etti. Albayrak, “3. Showroom” olarak nitelendirdikleri yeni internet sitelerinin müşterileri tarafından övgüyle karşılandığını da sözlerine ekledi. S&S Motors’un hem tasarım hem içerik dizini olarak yenilenen internet sitesi, masa üstü ya da diz üstü bilgisayarların yanında tablet ve akıllı telefonlarda da aynı kullanıcı deneyimini sağlayacak şekilde tepkisel (responsive) altyapıyla yayına girmiş olmasıyla ön plana çıkıyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim