• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Ssangyong 'un yeni aracı Türkiye'de!

Ssangyong 'un yeni aracı Türkiye'de!
Ssangyong Türkiye Distribütörü ve Ssangyong yetkili satıcısı tarafından Erzurum''da yapılan tanıtımda Ssangyong'un pazar yüzdeleri hakkında bilgilerde verildi.

Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret ve Ssangyong yetkili satıcısı YMY Otomotiv tarafından araç tanıtımı yapıldı.

Şahsuvaroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, Erzurum-Tortum karayolu üzerindeki YMY Otomotivde düzenlediği basın toplantısında Şahsuvaroğlu ailesinin Erzurumlu olduğunu, bu nedenle Erzurum'a daha fazla yatırım yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Erzurum-Tortum karayolu üzerindeki YMY Otomotiv'in Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük şovrumu olduğunu ifade ederek, "2007 yılında Ssangyong ile yola çıktık. 26 yılından bugüne kadar 26 bayi ve 44 servis noktasına ulaştık. Ssangyong bizim Türkiye'de yaptığımız iş kollarından biri" dedi.

Ssangyong'un Türkiye pazarında 2009 yılında pikap modellerde elde ettiği liderliği koruduğunu anlatan Şahsuvaroğlu, pazar payının 2014 yılında yüzde 75'e çıktığını söyledi.

Türkiye'de otomotiv sektöründe Eylül ayının geçmiş aya göre daha iyi olduğunu dile getiren Şahsuvaroğlu, "Bu daralma yüzde 19'a kadar geriledi. Biz Ssangyong olarak, Şahsuvaroğlu Grubu olarak Türkiye'de 2014 yılında etkilenmeyerek, tam tersine pazar payımızı büyüterek yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir şirket anlayışıyla çalıştıklarını belirten Şahsuvaroğlu, 1966 yılında kuruldukları andan itibaren de aynı felsefeyle çalıştıklarını söyledi.

Ssangyong Türkiye Distribütörü olarak müşterilerine 4 yıl geri alım garantisi verdiklerini ifade eden Şahsuvaroğlu, şunları kaydetti:

"İnsanlar bizden araçlarını aldıkları anda satacakları fiyatı bilerek araçlarını aldı. Yüzde 100 yedek parça bulunurluğu sözü verdik, parça bulunmazsa aracı geri alıyoruz. 10 dakikada finansman sağladık. Sadece nüfus cüzdanıyla kredi verdik. Yüzde 10-20 uygun fiyatlara yedek parça ve işçilik sattık. İstanbul'da dünyanın en büyük plazasını yaptık. Kendi rekorumuzu kırarak Ankara'da 30 bin metrekarelik bir plaza yapıyoruz. Tüm tesislerimizde müşterilerimizin beklediği süre için kaliteli vakit geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz."

Ssangyong'un 2015 yılına B segmentinde bir model piyasaya sunacağını anlatan Şahsuvaroğlu, 2015 yılı için 300 bin araç üretmeyi hedeflediğini söyledi.

B segmentindeki bu aracın dünyada 2 milyon satılan bu segmentte yüzde 7 pay almayı hesapladığını dile getiren Şahsuvaroğlu, "Biz de Türkiye'de yüzde 10 pay almayı hedefliyoruz. 1600 motor silindir hacmiyle tüm seçeneklerimiz mevcut ve Mayıs ayında tanıtımını yapacağız. Planımız 50 bin lira seviyesinden piyasaya girmek" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şovrumda yer alan araçlar, davetlilere tanıtıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim