• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Star Pisces gemisi Hong Kong'a dönüyor

Star Pisces gemisi Hong Kong'a dönüyor
Star Cruise’un CEO’su Tan Sri Lim Kok Thay ile yapılan röportajda Star Cruise’un çok sevdigi Star Pisces’in yeniden Hong Kong’a gelebilmesi için yaşadığı değişimleri anlattı.

Star Pisces gemisi Hong Kong'a dönüyor

Star Cruise’un CEO’su Tan Sri Lim Kok Thay ile yapılan röportajda Star Cruise’un çok sevdigi Star Pisces’in yeniden Hong Kong’a gelebilmesi için yaşadığı değişimleri anlattı.

Star Cruise’un CEO’su Tan Sri Lim Kok Thay, Star Pisces gemisi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Star Pisces gemisi gövdesinde, dalgaların, deniz kabuklarının ve balıkların resimleri ile Victoria Limanı'na yeni bir görüntü getirecektir, resimlerde iki Çin sazan balığının suyun dışına atlamaları da mevcut, sazan balıklarının resimleri, deliklerin gerçek olduğu, mutlu bir yeri simgelemekte. Yeni görünüm sadece dışarı ile de kalmamakta, aksine HKD’nin 93.6 milyonluk yenilenme yatırımının bir parçası sadece. Misafirlerimiz için yapmış oldugumuz kapsamlı geliştirilmeler, geminin her yanında görülebilmektedir. Bütün süit odalarımız ve pencere kabinlerimiz yeni halılar, döşemeler, duvar kaplamaları ve LCD televizyonlarla donatılmıştır; Bunlara tabii ki yepyeni Maxim Suit odalarımız da dahildir, bütün Maxim Suitlerimizde odaya özel bir jakuzi bulunmaktadır. Bütün odalarımızın dekorunda altın dokunuşları olan zengin bordo rengi kullanılmış rahatlatıcı ancak gösterisli bir hava yakalanmıştır. Bütün içecek ve yiyecek satış mekanlarımız yenilendi, buna Tabii ki yeni eklen Genting salonunu da eklemek gerekli, Bu salon puro köşeleri ve okyanus görüntüsü olan açık büfe standları ile dolu. Misafirlerimiz , Cohiba Siglo II, Romeo Y Julieta Churchill, Montecristo minis ve daha birçok puronun tadını burada istedikleri içeceklerle çıkarabilirler. Yeni Taipan Chinese a-la carte restoranımız daha da genişlemiş durumda, bunun sebebi eski şangay dizaynında 2 büyük yemek salonu daha eklemek ve geleneksel kanton mutfagı ve tatlarıyla müşterilimizi ağırlamak istememizdir. Mavi Göl restoran ise tamamen güneydoğu asya mutfagına odaklanmış olacaktır, ve buna ek olarak yeni bir büfe köşesi, döşemeler ve duvar resimleri ile donatılmıştır, bunlarla birlikte eglence alanlarımız, yeni döşemelere, ışık ve ses sistemlerine sahip oldular."

Yenilenen Star Pisces gemisinin kendisine taze ve ferah bir duruş ve hissiyat verdiğini belirten Tan Sri Lim Kok Thay, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Yenilenen yapı ve asya konsepti mürettebatın üniformalarından, duvarlarda ki resimlere kadar görülüp hissedilebilir. Düşünün ki bu modern bir parçası olan geleneksel bir seyir yolculuğu."

Geminin güvenliği ile ilgili ise Thay, "Star Cruise daima güvenligi en önemli öncelik olarak düşünmüştür. Geçtiğimiz 15 yıl boyunca örnek oluşturacak bir güvenlik sicilimiz var ki bunu kanıtlamak için Star Pisces yön bulma ve gemi kontrol sistemlerini, son teknoloji olan Nacos Platinum serisi ile değiştirdildigini size söyleyebilirim." dedi.

Star Cruise’un göz bebeği, Star Pisces’in Hong Kong’a dönüşü bir çok kişi tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Penang’da ki bir yıllık uzun işlemlerinden sonra, 12 katlı, 40 bin grostonluk gemi, şubat sonu ile Güney Çin Denizi’nde tek gecelik seyir macerası sözü veriyor.

Haber: Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim