• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Starpet İstanbul’da 5 yeni istasyon açacak

Starpet İstanbul’da 5 yeni istasyon açacak
Starpet Maltepe istasyonunda açılış gününe özel olarak %25’e varan indirim kampanyası gerçekleştirildi ve kampanya sürücülerden yoğun ilgi gördü.

Akaryakıt sektöründe hızlı büyümesiyle dikkat çeken Starpet, İstanbul’daki büyüme hedefleri doğrultusunda Maltepe’de yeni bir istasyonu hizmete açtı. Açılış gününe özel olarak gerçekleştirilen %25’e varan indirim kampanyası sürücülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, 2012 yılında gerçekleştirmeyi hedefledikleri yeni açılışlarla birlikte Starpet’in ülke genelindeki istasyon sayısını artırmaya devam edeceğini belirtti. Murat Okalin, yıl sonuna dek yalnızca İstanbul’da merkezi lokasyonlarda 5 yeni istasyon açılışı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Hızlı büyümesi doğrultusunda akaryakıt sektöründeki pazar payını genişletmeyi sürdüren Starpet, 17 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul Maltepe Ortaklar Petrol istasyonunu hizmete açtı. Böylece Starpet, İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki istasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, 2012 yılında istikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini belirtti: “Akaryakıt sektöründe yüzde yüz yerli sermaye ile hizmet veriyor, tüm çalışmalarımızda ülkemiz ve sektörümüz için yaratacağımız değeri ön planda tutuyoruz. Bu nedenle de müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en üst seviyede konumlandırıyor, yüksek kaliteli ve eksiksiz akaryakıt satışı gerçekleştiriyoruz. İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki hizmet ağımızı yeni akaryakıt istasyonlarıyla güçlendirmek 2012 yılı için öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İstanbul Maltepe istasyonumuzun açılışıyla birlikte bu hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım daha attık. Yıl sonuna dek yalnızca İstanbul’da merkezi lokasyonlarda 5 yeni istasyon açılışı daha gerçekleştireceğiz.”

İstanbul’un merkezi noktalarında istasyon açmaya devam edeceklerini dile getiren Murat Okalin, “Şehrin merkezi noktalarındaki istasyonlar, İstanbulluların Starpet markasını yakından tanımaları ve satışa sunduğumuz yüksek kaliteli akaryakıtla tanışmaları açısından büyük önem taşıyor. İstanbul dahil olmak üzere Marmara Bölgesi’ndeki şehirlerde ve ülkemizin diğer bölgelerinde büyümemizi sürdürürken, hem şehirlerarası noktalarda hem de şehir merkezlerinde Starpet markasını yaygınlaştırıyoruz.’’

1.20120717164722.jpg

3.20120717164732.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim