• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Starpet satış rakamlarını açıkladı

Starpet satış rakamlarını açıkladı
Starpet, Türkiye’nin dört bir yanındaki istasyonlarından gerçekleştirilen satışlara dair rakamları açıkladı

 

Açıklanan veriler Starpet’in İstanbul’daki istasyonlarından gerçekleştirilen satışların Anadolu’dakilere oranla daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin’in kamuoyuyla paylaştığı verilere göre, geçen yıl Starpet istasyonlarından gerçekleştirilen akaryakıt satış miktarı 173.273 m3 oldu. Bu oranın 31.188 m3’lük bölümü ise, İstanbul ağırlıklı olmak üzere, Marmara Bölgesi’nde gerçekleşti.
 
Ayrıca, Marmara Bölgesi’nde en fazla satışı gerçekleştiren istasyonun ise, Samandıra İstasyonu olduğunu sözlerine ekleyen Okalin, bu durumun, otoban çıkışı olması nedeniyle Samandıra İstasyonu’nun büyük araçlar tarafından oldukça fazla ziyaret edilmesine bağlı olduğunu belirtti. Okalin, araç sirkülasyonunun en fazla yaşandığı istasyonun ise Maltepe Ortaklar istasyonu olduğunu kaydetti.
 
Starpet kampanyaları “İndirim Haritası”nda
Starpet düzenli olarak gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören kampanyalarını daha fazla sürücüyle buluşturabilmek için önemli bir bilgilendirme uygulaması başlattı. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan “Starpet İndirim Haritası”, en yakındaki Starpet istasyonları ve bu istasyonlardaki mevcut indirim kampanyaları hakkında sürücüleri bilgilendiriyor. Facebook ve Starpet’in web sayfası üzerinden ulaşılabilen ve tüm Starpet istasyonlarının görülebileceği uygulama sayesinde, sürücüler, istedikleri istasyonun üzerine tıklayarak o istasyonda geçerli olan kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ve iletişim bilgilerine ulaşabiliyor.
Yakında hizmete girecek olan iPhone uygulaması sayesinde ise, Starpet İndirim Haritası mobil ortama taşınarak, sürücülerin yolda dahi Starpet indirim kampanyalarından haberdar olmalarına olanak sağlanacak.
 
www.UlasımOnline.com
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim