• BIST 9716.25
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Starpet’in İkitelli istasyonu hizmete giriyor

Starpet’in İkitelli istasyonu hizmete giriyor
Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in İstanbul’daki altıncı istasyonu 17 Eylül Salı günü İkitelli’de hizmete giriyor.

 

Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in İstanbul’daki altıncı istasyonu 17 Eylül Salı günü İkitelli’de hizmete giriyor. Açılış gününe özel kampanya kapsamında Starpet İkitelli’yi ziyaret eden sürücüler, akaryakıt ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimden yararlanabiliyor. 
 
Akaryakıt sektörünün önde gelen markalarından Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 26’ncı, İstanbul’daki altıncı istasyonu olan Smart Petrol, 17 Eylül Salı günü İkitelli’de hizmete giriyor. Açılış gününe özel kampanya kapsamında istasyonu ziyaret eden sürücüler, akaryakıt ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim fırsatından yararlanacak.
 
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet üzerine yoğunlaşarak faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlikten market hizmetine kadar, istasyonlarındaki tüm hizmetlerin yüzde 100 memnuniyet ilkesi doğrultusunda sunulduğu Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgeleri’ne sahip bulunuyor.
 
Güvenle kullanılabilecek hijyenik tuvaletleri, ücretsiz çay-kahve servisi ve tüm istasyonlarda aynı kalitedeki akaryakıt ürünleri ile Starpet, çevreye ve insana saygı çerçevesinde hizmet vermeye devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek kazanımlarını ülke çıkarları için kullanıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim