• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Starpet'ten İstanbullu sürücülere 'indirim'

Starpet'ten İstanbullu sürücülere 'indirim'
Starpet’in İstanbullu sürücüler için düzenlediği yüzde 10’a varan özel indirim kampanyası devam ediyor. Sancaktepe ve Bakırköy’de Starpet istasyonlarına uğrayan sürücüler, akaryakıtta indirimlerden faydalanabiliyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet’in akaryakıt ürünlerindeki indirim kampanyası Eylül ayında da sürüyor. İstanbullu sürücülere özel indirim kampanyasında, Eylül ayı boyunca Salı ve Cuma günleri Sancaktepe ve Bakırköy’de bulunan Starpet istasyonlarına uğrayan sürücüler, yüzde 10’a varan indirimlerden yararlanabiliyor. 

Kampanyaya katılan Türkiye çapındaki tüm Starpet istasyonlarını öğrenmek için www.starpet.com.tr adresini ziyaret etmek ve “Kampanyalar” linkini tıklamak yeterli.

Koşulsuz memnuniyet

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet üzerine yoğunlaşarak faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlikten market hizmetine kadar, istasyonlarındaki tüm hizmetlerin yüzde 100 memnuniyet ilkesi doğrultusunda sunulduğu Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgeleri’ne sahip bulunuyor. 

Güvenle kullanılabilecek hijyenik tuvaletleri, ücretsiz çay-kahve servisi ve tüm istasyonlarda aynı kalitedeki akaryakıt ürünleri ile Starpet, çevreye ve insana saygı çerçevesinde hizmet vermeye devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek kazanımlarını ülke çıkarları için kullanıyor.

http://www.ulastirma.com.tr/ 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim