• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Subaru BRZ STI, sessiz sedasız tanıtıldı

Subaru BRZ STI, sessiz sedasız tanıtıldı
Performans ve güç özellikleri ile ünlü Japon oto üreticisi Subaru, BRZ STI modelini Avustralya'da sessiz sedasız bir biçimde tanıttı.
Subaru Tecnica International (STI) tarafından geliştirilen araç aslen ön kanat, yenilenmiş yan etekler, bagaj kapağına monteli kanat ve arka alt kanat modifikasyonlarını içeren spor paketi ile donatılmış standart bir model. Kule direk desteğine de sahip olan aracın alçaltılmış yay ve süspansiyonları, siyah cilalı 17 inçlik STI alaşım jantları ile bir hayli uyumlu duruyor. İç kabinde gözlemlenen değişiklikler az sayıda olsa da tuşa basarak ateşleme özelliği ve manuel aktarım sistemine sahip modellerde "Duracon" vites topuzu ile yenilenmiş vites geçişi dikkatimizden kaçmıyor.
 
 
Subaru firmasının Avustralya şubesinde görev yapan başarılı yönetici Nick Senior'a göre "Tüm deliller birçok BRZ kullanıcısının, araçlarına performans ve güç artırmaya yönelik bazı modifikasyonlar yaptırmak istediğine işaret ediyor ve onlar için her anlamda en iyi tercih, gerekse kusursuz tasarım, gerekse üstün kalite bakımından Subaru imzalı malzemeler kullanmak".
 
HEM OTOMATİK HEM MANUEL
 
Paket, manuel aktarım sistemine sahip modellerde 7,995 Avustralya Doları gibi bir maliyetle tercih edilebilirken altı vitesli otomatik aktarım sistemi için uygun görülen fiyat 7,195 Avustralya Doları'nda kalıyor. Çoktandır BRZ sahibi olan Subaru kullanıcıları ise eğer isterlerse araçlarına bu yeni paketi rahatlıkla ekletebiliriler!
 
subaru-brz1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim