• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Subaru Maxi-Cosi ile çocuklar güvende

Subaru Maxi-Cosi ile çocuklar güvende
Euro NCAP Güvenlik Testleri’nden beş yıldız alarak en güvenli araç seçilen ve çocuk koruma testinden ise tüm rakiplerini geride bıraktı.

 

Euro NCAP Güvenlik Testleri’nden beş yıldız alarak en güvenli araç seçilen ve çocuk koruma testinden ise tüm rakiplerini geride bırakarak teste girdiği tarihe kadarki en yüksek notu alan Subaru XV, çocuk oto güvenlik koltuğu markası Maxi-Cosi ile Temmuz ayında başlayan özel işbirliğine devam ediyor. Eylül ayı sonuna kadar Subaru XV alan herkese e-Bebek mağazalarından Maxi-Cosi oto güvenlik koltuğu alımlarında geçerli olacak 500 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Subaru XV, çocuk oto güvenlik koltuğu markası Maxi-Cosi ile Temmuz ayında başlayan özel işbirliğine Ağustos ve Eylül ayında da devam ediyor. Eylül ayı sonuna kadar Subaru XV tercih eden herkese e-Bebek mağazalarından Maxi-Cosi oto güvenlik koltuğu alımlarında 500 TL’lik hediye avantajı sunuluyor.

Avrupa’nın tercihi Maxi-Cosi

Her yıl ADAC çarpışma testlerinden en iyi değerlendirmeleri almayı başaran çocuk oto güvenlik koltuğu markası Maxi-Cosi en son Avrupa Güvenlik Standardı olan **ECE R 44/04standardında üretiliyor. Maksimum çocuk güvenliği sunan Maxi-Cosi kullanışlı ve zarif tasarımıyla da dünyanın en çok tercih edilen çocuk oto güvenlik koltuğu markası.

Subaru aktif ve pasif güvenliğe önem veriyor

Direksiyon başında sürüş keyfi, konfor ve üstün güvenlik arayan sürücülerin tüm isteklerine cevap verecek özelliklerle donatılan Subaru’nun XV modeli yılbaşında Euro NCAP Güvenlik testlerinden alınabilecek en yüksek 5 yıldız notunu, çocuk koruma testinden ise tüm rakiplerini geride bırakarak teste girdiği tarihe kadarki en yüksek notu aldı.

Ebatları büyültülen perde hava yastıkları, sırta daha iyi bir koruma sağlayan yan hava yastıkları, yüzün darbe almaması için özel tasarıma sahip ön hava yastıklarının yanı sıra standart olarak sunulan sürücü diz hava yastığı sayesinde yeni XV kabinde yolcularını çepeçevre korumuş oluyor.

Subaru XV’de diğer tüm Subaru modellerinde olduğu gibi, Symmetrical AWD sistemi ve yatay yerleşimli Subaru Boxer Motor standart olarak bulunuyor. Symmetrical AWD, motor gücünü 4 tekerleğe eşit olarak dağıtarak üstün yol tutuş ve güvenlik sunarken, tüm versiyonlarda standart olarak sunulan VDC (Araç Dinamikleri Kontrol Sistemi) XV’nin performanslı kullanımlarda virajlara güvenle girmesini sağlıyor.

Yolcu kabinini tavandan kapılara, sütunlara ve zemine kadar her alanda “halka biçimindeki takviye şasileri” ile donatılan XV’nin çarpma anında güvenliği maksimum seviyeye çıkıyor.  

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim