• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Subaru’ya Kanada’dan iki ödül birden

Subaru’ya Kanada’dan iki ödül birden
Car Guide Kanada’nın “2013’te Satın Alınacak En İyi Otomobiller Listesi”nde Subaru’nun 2013 model Outback’i ile yeni spor coupé otomobili BRZ rakiplerini geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

 

Kanada’nın en prestijli otomobil yayını olarak kabul edilen Car Guide, 2013 yılında satın alınabilecek “en iyi otomobilleri” seçti. 2013 Subaru Outback, 50 bin dolar altındaki crossover araçlar kategorisinde 16 rakibini geride bırakarak birinci sıraya yerleşirken; BRZ ise ‘Yılın En İyi Yeni Modeli” seçildi. Subaru BRZ, standart navigasyon gibi birçok özelliği bir arada sunmasının yanı sıra düşük ağırlık merkezi, hafif yapısı ve hassas yol tutuşu ile ön plan çıkıyor. 
 
Sürücüsüne çevik bir performans sunan ve SUV araçlara özgü pek çok işlevsel öğeyi bünyesinde barındıran makyajlı 2013 model Outback ise; sürekli simetrik dört çekerli sistemi ile rakiplerinden ayrışıyor. Yeni sürücü destek sistemi EyeSight’ın yanı sıra yenilenmiş tarzı, sürüş kalitesini artıran şasi iyileştirmeleri, yeni fonksiyonları ve kapsamlı ses sistemi özellikleri ile farklılık yaratıyor.
 
Kanadalı otomobil severlerin ilgiyle takip ettiği ve her yıl en az 95 bin adet basılan Car Guide dergisi, 47 yıldır Kanada’nın Quebec kentinde yayınlanıyor. Referans alınabilecek teknik yazıları ve tarafsız test sürüşleri ile tanınan dergi, okuyucularını daha iyi bilgilendirmek amacıyla otomobillere çeşitli kategorilerde ödüller veriyor. 
 
Bir otomobilin “Satın Alınacak”  kategorisinde yer alması için fiyat, tarz, yakıt tüketimi, konfor, performans, bakım maliyeti, günlük kullanım özellikleri ve ikinci el satış piyasası gibi pek çok alandaki kriterden geçmesi gerekiyor. Kategorilerin liderlerinin belirlenmesi için bağımsız değerlendirmenin ardından ortak bir sonuca varılıyor. Subaru’nun Outback ve BRZ modelleri bu kategorilerden başarıyla geçtiler.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim