• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Sultanlar'ın havada korku dolu anları

Sultanlar'ın havada korku dolu anları
(A) Milli Bayan Voleybol Takımı kafilesinin de bulunduğu Japonya'ya giden uçak havada arızalandı ve...

Sultanlar'ın havada korku dolu anları

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı kafilesinin de bulunduğu Japonya'ya giden uçak havada arızalandı ve...

A) Milli Bayan Voleybol Takımı kafilesinin de bulunduğu Japonya'ya giden uçak, 4 saatlik uçuşun ardından teknik bir arıza nedeniyle tekrar İstanbul'a döndü.

2012 londra Olimpiyatları'na katılım hakkı elde ettikten sonra, tarihinde 2. kez katıldığı Dünya Grand Prix'sinde de üst düzey performans sergileyen (A) Milliler'in bulunduğu Osaka uçağı, teknik arıza yaşayınca geri dönüş yapmak zorunda kaldı.

Dün gece, Dünya Grand Prix'si 2. ayak maçlarının yapıldığı Sırbistan'dan İstanbul'a dönüş yapan ve 1,5 saatlik beklemenin ardından 3. ayak maçlarının yapılacağı Japonya'nın Osaka kentine hareket eden (A) Milli Takım, Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakta meydana gelen teknik arıza nedeniyle 4 saat sonra yeniden İstanbul'a dönmenin şokunu yaşadı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, bir problem olmadığını ve (A) Milli Takım'ın, bu gece tekrar uçacağını söyledi.

THY'nin sporcuları otele yerleştirdiğini belirten Karabıyık, ''Takımı, kıtalar arası uçuşlar nedeniyle maçlardan 4-5 gün önce yollama durumunda kalıyoruz. Etaplar arası durup Türkiye'de kalma fırsatları olmuyor. Bir problem yok, bu gece tekrar uçacaklar'' dedi.

Yoğun maç trafiği nedeniyle son günlerde kilometrelerce uçuş yapan ay-yıldızlı ekipte sporcuların, dönüş nedeniyle morallerinin bozuk olduğu öğrenildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim