• BIST 9718.2
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

SunExpress Almanya'ya yoğunlaşıyor

SunExpress Almanya'ya yoğunlaşıyor
SunExpress 3 Kasım 2010 tarihinden itibaren Almanya'dan Türkiye'nin 11 kentine direkt uçacak. Şirket adeta Almanya'ya çıkarma yapacak.

SunExpress Almanya'ya yoğunlaşıyor

SunExpress 3 Kasım 2010 tarihinden itibaren Almanya'dan Türkiye'nin 11 kentine direkt uçacak. Şirket adeta Almanya'ya çıkarma yapacak.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say "Sadece Frankfurt'tan haftada Anadolu'ya 88 uçuş gerçekleştireceğiz. Ayrıca yolcu avantaj programı SunPoints ile her bilet başına toplanılacak puanla bedava seyahat imkanı sunacağız" dedi.

TÜRK Hava Yolları ile Alman Hava Yolları Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress 2010 yılında yeni bir hedef büyüttü. Frankfurt'ta düzenlediği basın toplantısında kuruluşunun 21. yılını kutlayan SunExpress'in 2010 yaz sezonunda çok iyi bir sezon geçirdiklerini vurgulayan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say,"Sadece Frankfurt'tan haftada Anadolu'ya 88 uçuş gerçekleştireceğiz. Almanya'Dan ise haftada toplam 314 sefer gerçekleşecek. 2010 yılı sonunda filomuza ekleyeceğimiz 6 uçakla 5,7 yaş ortalamısıyla 25 B737-800 filosuna sahip olacağız" dedi. SunExpress Frankfurt'tan İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir yanında Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Sambun ve Trabzon'a doğrudan uçacak.

SunPoints puanlarıyla bedava uçuşlar

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say,"Ağustos ayından itibaren uygulamaya başladığmız SunPoints puan toplama kampanyamızla her bilet başına toplanılacak puanla bedava seyahat imkanı sunacağızher uçan yolcumuzun bir kart almasını hedefledik. SunExpress'le uçan yolcular yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde alacakları her biletin karşılığında belirli puan toplayacaklar. biriktirilen puanlarla ücretsiz uçak bileti kazanacaklar. SunPoints programımız da mavi(SunPointsBlue) ve turuncu(SunPointsOrange) olmak üzere iki kat seçeneği olacak." dedi. SunExpress ile uçan yolcular SunPoints için http://www.sunexpress.com adresinden kayıt yaptırdıklarında anında "1000 Hoşgeldiniz Puanı" kazanıyor. SunExpress'in bilet satış ve Check-in noktalarında ise başvuru formu dolduranlara "500 Hoşgeldiniz Puanı" veriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim