• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

SunExpress en sempatik şirket seçildi

SunExpress en sempatik şirket seçildi
İzmir’de acenteler ile biraraya gelen SunExpress acenteler tarafından en sempatik, en sorunsuz havayolu şirketi olarak gösterildi.

 

 
Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir ve çevresindeki acenteler ile biraraya geldi. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ve İstanbul’dan gelen 20 kişilik TURSAB Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmir ve çevresinden gelen bir çok acentenin katıldığı yemekte SunExpress acenteler tarafından en sempatik ve sorunsuz çalışılan havayolu olarak gösterildi.
 
TURSAB Yönetim Kururlu Başkanı Başaran Ulusoy’un rahatsızlanarak katılamadğı yemekte, Ulusoy adına konuşan  TURSAB Yönetim Krurulu Üyesi Muammer Güner, “Yemek öncesi dışaşrıda nerdeyse bütün acentelerle konuştum ‘bir sorununuz var mı SunExpress’le’ diye. Hepsinden aldığım cevap çok memnuniyet vericiydi; hiçbirisi sorundan bahsetmedi tam tersine bütün sorunlarının çözüldüğünü ve SunExpress ile çok iyi ve içten çalıştıklarını belirtiler. SunExpress son dönemlerde yaptığı atılımlarla acenteler arasında en sempatik havayolu oldu” dedi.
 
İzmir’in bu konuda şanslı olduğunu belirten Güner, “SunExpress’in havacılık sektöründe gerçekleştirdiği atılımlar ortada. 2006’dan bu yana çok yol kaydeildi. Acentelere verdiği destek ile çok iyi bir çalışma içersindeyiz. Nerdeyse acentelerle olan bütün sorunlar çözülmüş durumda. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi. 
 
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın da gelinen noktanın çok önemli olduğunu belirterek, “Bir yıl önce yine İzmirli iş ortaklarımızla biraraya gelmiştik, orada bir çok söz verdik. Ve verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Bugün geldiğimiz nokta çok önemli. 2006’da SunExpress İzmir’den uçuş gerçekleştirmeye karar verdiğinde, herkes SunExpress’i uyardı “İzmir’e bu kadar yatırım yapılır mı” diye. Biz yaptık ve bugün geldiğimiz noktada SunExpress’in altında İzmir’in imzası var. Artık İzmir bizim için çok önemli“ dedi.
 
İzmir’den yeni destinasyon arayışındayız
 
İzmir’i HUB yaptıklarını belirten Aydın, “Bu yaz 4 yeni hattımız var: Strasburg, Bremen, Lefkoşa ve Batman. Bununla bitmeyecek, yeni hatlar açacağız. Biz İzmir’i HUB olarak bir yere taşımaya kararlıyız. Amacımız batıyı İzmir üzerinde doğuya taşımak; Paris’ten yolcuyu alıp Dubaiye götürmek” dedi.
 
Aydın, yemekte en fazla satışı yapan acentelere SunExpress Türkiye Satış Pazarlama Yöneticisi Necdet Gürsoy ile  ödüllerini verdikten sonra yemeğin sürprizini açıkladı. Ege Bölgesi Satış Pazarlama Müdürü olaak görev yapan Ece Şenev’in Türkiye Satış Pazarlama Müdürlüğü’ne terfi ettiğini açıkladı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim