• BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

SunExpress, İzmir'den 8 ülkeye uçuyor

SunExpress, İzmir'den 8 ülkeye uçuyor
SunExpress, İzmir’den uçtuğu ülkeleri 8’e, havalimanlarını 20’ye çıkarıyor.

İZMİR’İN AVRUPA TURİZM PAZARINDAKİ ETKİNLİĞİ ARTIYOR

SunExpress, İzmir’den uçtuğu ülkeleri 8’e, havalimanlarını 20’ye çıkarıyor.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir’den düzenlediği dış hat uçuşlarına Almanya, Avusturya, İsviçre, Norveç, İsveç, Finlandiya ve Hollanda’dan sonra Lüksemburg’u da eklerek uçtuğu ülke sayısını 8’e çıkardı. SunExpress yeni uçuşların ve yaz tarifesinin başlamasından sonra, İzmir’den Almanya’da Berlin Schönefeld, Berlin Tegel, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih, Münster, Nürnberg ve Stuttgart, İsviçre’de Basel ve Zürih, Avusturya’da Viyana, Hollanda’da Amsterdam, Norveç’te Oslo, İsveç’te Stockholm, Finlandiya’da Helsinki ve Lüksemburg’la beraber, İzmir’den 20 Avrupa havalimanına tarifeli ve charter seferler düzenliyor olacak.

SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yeni uçuşlarla ilgili olarak, “İzmir’in Avrupa’nın en büyük turizm harcaması yapan ülkelerindeki bilinirliği hızla artıyor. SunExpress olarak yaz tarifemizde, Alman şehirleri ile İzmir arasında düzenleyeceğimiz uçuşları, bir önceki yaza göre %22 oranında artırıyoruz. Bunun yanı sıra İskandinav ülkelerinden gelen turistlerin İzmir’e olan ilgilerinin arttığını gözlemleyerek mevcut Oslo ve Stockholm seferlerinin yanı sıra Helsinki uçuşlarına da başlıyoruz. Lüksemburg’un da eklenmesiyle birlikte, İzmir’e harcama profilleri yüksek olan daha fazla sayıda turist getirebileceğiz.” dedi.

SunExpress, İzmir tarifesine eklediği en yeni dış hat noktası Lüksemburg uçuşlarına 14 Şubat’ta, Bremen uçuşlarına 30 Mart’ta, Basel uçuşlarına 5 Nisan’da, Helsinki uçuşlarına da 19 Mayıs’ta başlayacak. SunExpress’in İzmir’den Lüksemburg ve Helsinki’ye uçuşları charter, diğerleri ise tarifeli olarak gerçekleştirilecek.

SunExpress’in dış hat bilet fiyatları, her şey dahil 49,99 Avro’dan başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Yolcu Avantaj Programı SunPoints’te, yolcular yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim