• BIST 9712.6
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

SunExpress Kayseri-Amsterdam uçacak

SunExpress Kayseri-Amsterdam uçacak
Avrupa ile Türkiye arasında haftada 700 yakın direkt uçuş gerçekleştiren SunExpress bu yaz sezonuyla beraber Amsterdam ile Kayseri arasında direkt uçmaya başlıyor.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bu yaz sezonuyla beraber Kayseri’den Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a haftada bir direkt uçuş gerçekleştirecek. Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, Köln, Münih ve Stuttgart’tan sonra SunExpress Kayseri’den direk uçtuğu 7. yurt dışı destinasyonu olacak. Uzun zamandır İzmir-Amsterdam uçuşları gerçekleştiren SunExpress,  Kayseri uçuşları ile hem Hollanda’daki Türk vatandaşlarını hem de Kapadokya ve çevresi için turist taşımayı hedefliyor.
Amsterdam’dan Kayseri’ye ilk uçuşunu 8 Nisan’da gerçekleştirecek olan SunExpress Amsterdam-Kayseri uçuşlarını her hafta Salı sabah gerçekleştirecek. Yaz sezonu tarifesini satışa açan SunExpress Amsterdam-Kayseri uçuşlarını da tek yön 95.99 €’dan satışa açtı. 
Bu yeni Kayseri - Amsterdam hattıyla İzmir- Amsterdam hattını desteklemeyi ve Türkiye ile Hollanda arasındaki trafiği artırmayı amaçlayan SunExpress,  yaz sezonuyla beraber İzmir-Amsterdam arasındaki sefer sayının da haftada 2’den, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4’e çıkaracak.   
SunExpress Ticaret Direktörü Andreas Thams, SunExpress olarak İzmir ve Amsterdam arasında yaşadıkları iyi deneyimden sonra Amsterdam ile Kayseri arasında direkt uçuş gerçekleştirmeye karar verdiklerini belirterek, “Hollanda ile Türkiye arasında aldığımız olumlu sonuçlardan sonra bu iki ülke arasındaki uçuş ağımızı genişletme kararı aldık. İzmir bizim Türkiye’deki aktarma merkezimiz. İzmir üzerinden hem Türkiye’de hem de Avrupa’da birçok noktaya bağlantı veriyoruz.  Yeni hattımız Amsterdam-Kayseri direkt uçuşlarımız da bize daha esnek bir uçuş ağı imkanı sunacak.  Bir dünya mirası olan Kapadokya bir turist cenneti. Bu uçuşla hem Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarını hem de turist taşımayı hedefliyoruz” dedi.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim