• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

SunExpress, Milano ve Roma seferlerine başlıyor

SunExpress, Milano ve Roma seferlerine başlıyor
SunExpress’in İzmir’den Roma ve Milano uçuşları 1 Mayıs’ta başlıyor.

SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir’den dış hatlarda başlatacağı 5 yeni hattan ikisine, Roma ve Milano’ya 1 Mayıs’ta uçmaya başlayacak.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress İzmir’den yurt dışı uçuş ağını genişletiyor.  2015 yaz sezonuyla beraber İzmir’den 5 yeni noktaya Brüksel,  Roma, Milano, Toulouse ve Londra’ya daha uçmaya başlayacak olan SunExpress, 1 Mayıs’ta ilk iki yeni destinasyonu olan Roma ve Milano’ya uçmaya başlıyor.

İç hatlarda İzmir’i İstanbul ve Antalya’yla beraber 13 Anadolu kentine direkt bağlayan SunExpress, İzmir’den 5 yeni dış hat destinasyonun ilk ikisi olan Milano ve Roma’ya ilk uçuşunu 1 Mayıs’ta gerçekleştirecek. SunExpress, Milano ve Roma’ya haftada iki olmak üzere her Pazartesi ve Cuma günü karşılıklı sefer düzenleyecek.

2012 yılında İzmir’i HUB (aktarma merkezi) ilan eden ve her geçen gün İzmir’deki uçuş ağını genişleten SunExpress, İtalya’da Milano ve Roma’dan sonra, Belçika’da Brüksel, Fransa’da Toulouse ve İngiltere’de Londra’ya da uçmaya başlayacak. 2015 yaz sezonuyla beraber İzmir’den uçtuğu ülke sayısını 12’ye çıkaracak olan SunExpress, İzmir’i, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İngiltere, İtalya, Hollanda, Norveç ve İsveç’e direkt tarifeli seferlerle bağlıyor. Ege ve Akdeniz’e tarifeli uçuşlar ile yaz kış en fazla turist getiren hava yolu olan SunExpress,  İzmir’den Avrupa’da 12 ülkede 30 dış hat noktasına haftada 118 tarifeli uçuş gerçekleştirecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim