• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

SunExpress şirket hedeflerini açıkladı

SunExpress şirket hedeflerini açıkladı
SunExpress Pazarlama Müdürü Ali Çillioğlu, Baden-Würtemberg turizm acenteleriyle Piri Reis Restoran`da buluştu ve şirketin hedeflerini açıkladı.

SunExpress istikrarlı büyüyecek

SunExpress Pazarlama Müdürü Ali Çillioğlu, Baden-Würtemberg turizm acenteleriyle Piri Reis Restoran`da buluştu ve şirketin hedeflerini açıkladı.

SunExpress Havayolları`nın Pazarlama Müdürü Ali Çillioğlu, Stuttgart Piri Reis Restoran`da Baden-Würtemberg bölgesi turizm acenteleriyle bir araya geldi. Elliyi aşkın acentenin katıldığı yemekli toplantıda, acentelerin karşılaştıkları sorunlar da masaya yatırıldı. Toplantı sırasında SunExpress`in gerçekleştirdiği yenilikler de anlatıldı.

Misafirlerle birlikte yenilen yemekten sonra söz alan SunExpress Pazarlama Müdürü Çillioğlu, bütün konukların bayramlarını tebrik ederek konuşmasına başladı. Çillioğlu, SunExpress`in 2012 Yaz Uçuş programını tanıtarak turizm alanında iddialı firma olma özelliklerini devam ettirmek için yeni projelere imza atacaklarını belirtti. Müşteri memnuniyetinin önemine değinen Çillioğlu, yolcuların yük kapasitesini arttırdıklarının da müjdesini verdi.
 
30 kg yük hakkı
 
Buna göre kış sezonunda SunExpress ile yolculuk yapmak isteyen yolcular, Antalya hariç olmak üzere bütün hatlarda 30 kg yük taşıma hakkına kavuştular. Çillioğlu, yaz döneminde de tüm Anadolu uçuşları için yolculara 30 kg yük taşıma hakkı verildiğinin müjdesini verdi. Yakında Mısır seferlerine başlayacaklarını da dile getiren Çillioğlu, yeni dönemde Türkiye`ye haftada 349 sefer düzenlemeyi planladıklarını duyurdu.

SunExpress`in istikrarlı büyümesine devam ettiğini örneklerle anlatan Çillioğlu, filodaki uçak sayısını arttırmayı planladıklarını da ifade etti. Çillioğlu ayrıca, yolcuların güvenle seyahat etmesi adına firma olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim