• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Sunexpress Turizm Borsası Fuarı'na katıldı

Sunexpress Turizm Borsası Fuarı'na katıldı
Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan Sunexpress, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katıldı.

Sunexpress Turizm borsası Fuarı'na katıldı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan Sunexpress, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katıldı.

Bu yıl 46'ncısı düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası fuarında açıklamalarda bulunan Sunexpress Germany'in Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Sunexpress'in 2011'de yüzde 15,8 büyüdüğünü, cirosunu yüzde 30 artırdığını ve 666 milyon Euro'ya ulaştığını belirtti. 

Server, "Sunexpress'in geçmişten gelen çok ciddi bir stratejisi var. Sunexpress zaten bir Türkiye experi. 2011 yılında Sunexpress çok önemli bir atılım yaptı. Bu atılımın adı da Sunexpress Germany. Sunexpress, Almanya'da Lufthansa, Türk Hava Yolları ortaklığı ile bir şirket kurdu. Bu şirket ile birlikte Almanya Lisansımızın da olması sebebi ile Almanya'dan Türkiye dışındaki diğer ülkelere de turist taşıyabileceğiz. Almanları, Mısır'la belki ileride İspanya ile Fas'la ve diğer turistik destinasyonlarla buluşturabileceğiz. Yani, Sunexpress'in 20 yıldır oturmuş bir stratejisi var. Benimle birlikte umarım bu stratejiler hayata geçer ve çok uzun süre, Sunexpress, Türkiye ve Alman turizmine hizmet etmeye devam eder. Sunexpress geçen sene bu kararı aldı, direkt uçuşlar başlattı. Anadolu'nun birçok şehrine uçuyoruz ve uçmaya devam edeceğiz. Şu anda aslında bir deneme safhasındayız. Bizim amacımız Almanya'yı Türkiye'nin her büyük şehrine bağlamak" diye konuştu. 

Ayrıca Sunexpress'in Boeing 737,800 tipi 28 uçaklık filosunu yıl içinde genişletmesi bekleniyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim