• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Sunexpress ve Fenerbahçe imzayı attı

Sunexpress ve Fenerbahçe imzayı attı
F.Bahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve SunExpress Germany Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın tarafından imzalandı.

 

İmzalanan protokolle birlikte, yılda 1.8 milyonunu gurbetçilerin oluşturduğu toplam 7.6 milyon yolcuya hizmet veren SunExpress’in uçuşlarında Fenerium ürünlerinin satışı gerçekleştirilebilecek.
 
Fenerium ile SunExpress arasında varılan lisans anlaşmasının 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza törenine Abdullah Kiğılı ve Server Aydın’ın yanı sıra Fenerbahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Aydın Kirman ile Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Dirk Kuyt ve Reto Ziegler de katıldı.
 
Törende konuşan Abdullah Kiğılı, Fenerium’un sektöründe lider olduğunu belirterek, "Fenerium bugün yine bir ilke imza atıyor. SunExperss ile yapmış olduğumuzu anlaşmayla artık hem Avrupa’da hem de ham yurt içinde, havada da Fenerium ürünleri mevcut uçaklardaki yolcular tarafında satın alınabilecek. Fenerium havayolunda bir ilki gerçekleştiriyor. SunExpres’in bu işte iddialı olduğunu biliyoruz. Fenerium da sektöründe bir numara. Bir iş Fenerium ile doğru gidiyorsa, diğer kulüpler de bu yol haritasını izleyebiliyor" dedi.
 
Fenerium’un, 50’nin üzerinde lisans verdiği ürün ve bu ürünler arasında tost makinesinden nevresim takımına kadar çeşit bulunduğunu belirten Kiğılı, "Tüm anlaşmalarımız doğru gidiyor. Herkes mutlu. Kulüp de gelir elde ediyor. 365 gün 24 saat her anında yayınında sloganıyla a işbirliğine gidiyoruz. Aslında havayolcularına satışlar 2 gün önce başladı. Fenerium, Fenerbahçe’nin gülen yüzü, en iyi yapılan işlerden bir tanesi. Türk Sporuna, taraftarlara Fenerium öncülüğünde büyük hizmet veriyoruz. Fenerium sayesinde diğer kulüplerin de ürün gamları artmıştır. Her işin öncüsüyüz. 7 saatlik çocuktan 80 yaşına kadar kadın erkek herkesin ihtiyacını gideren, 5 binin üzerinde ürünle Fenerium, Fenerbahçe’nin yıldızı olmaya devam ediyor" diye konuştu.
 
SunExpress Germany Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ise, şirketi hakkında kısa bilgiler verdi ve "Havacılık dünyasında bir ilki gerçekleştirdik. Geçen sene 7,6 milyon insana hizmet verdik. Biz SunExpress olarak havacılığı farklı yorumluyoruz. Yolcularımızın, sıkıcılıktan uzak bir yolculuk geçirmesini istiyoruz. Fenerium ile bir anlaşma yapıyoruz. Aslında 1 Mart itibariyle uçuşlarımızda Fenerium ürünlerin satmaya başladık ve çok da iyi bir geri dönüşler aldık. Umuyorum yaz döneminde bu satışlar artacaktır. Geçen sene 1.8 milyon gurbetçi taşıdık. Yolcularımız bizlere, taraftarı oldukları kulübün ürünlerini bulamadıklarını söylediler. Bunun üzerine Fenerium’un kapısını çaldık. Diğer takımlar da altyapılarını tamamladıkların da onların da ürünlerini satacağız. Fenerium lider mağaza zinciri, lojistik altyapısı çok güçlü" diye konuştu.
 
Fenerbahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz da; "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Fenerbahçe’nin 10 tane bağlı şirketi var. Sadece 1 tanesinin pazar payı 1 milyar liranın üzerinde. Çok başarılı bir perakende işi yapıyoruz. Dünyanın her yerindeki Fenerbahçelilere ulaşıyor. Bugün burada tüm Fenerbahçelilere ulaşma atağının, tüm kanallarda olma atağın bir parçasını görüyoruz.Dünyada da ilk uygulamalardan bir tanesi. Sadece Türkiye’deki değil, Dünyadaki tüm taraftarlarımızı Fenerium aracılığıyla kucaklayacağız" dedi.
 
Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Aydın Kirman ise törende yaptığı konuşmada, "365 gün 24 saat sloganımıza şimdi gökler de yanınızdayız diyerek devam ettiğimizi büyük taraftarımıza duyurmuş oluyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Abdullah Kiğılı, Server Aydın’a üzerinde ismi yazılı Çubuklu forma, Aydın da Kiğılı’ya uçak maketleri hediye etti. Tören, Ziegler ve Kuyt’un da yer aldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
1.20130304174051.jpg
 
2.20130304174058.jpg
 
3.20130304174105.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim