• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

SunExpress, villa kiralama hizmeti veriyor

SunExpress, villa kiralama hizmeti veriyor
SunExpress internet üzerinden yolcularına verdiği hizmet alanını, villadan araç kiralamaya, tur paketlerinden hotel rezervasyonuna, zenginleştirmeye devam ediyor
Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak şirketi SunExpress, internet üzerinden verdiği hizmet çeşitlerini zenginleştirerek klasik havayolu yaklaşımından çıkarak seyahat edenlerin ihtiyaç duyacağı bütün hizmetleri vermeye başladı. 
 
Daha önce araç kiralama, otel rezervasyonu, tur satın alma gibi seyahat eden kişinin duyabileceği bütün hizmetleri, alanında güçlü uluslararası şirketlerle işbirliği kurarak, internet sitesi sunexpress.com üzerinden veren SunExpress, bu hizmetlerinin arasına, merkezi Almanya’da bulunun Türk şirketi Mea Villa’nın sunduğu villa kiralamayı da kattı. Avrupa’nın değişik yerlerinde ve Türkiye’de yaklaşık 30 bin villa, apartman dairesinden oluşan portföye sahip Mea Villa, otel konseptinin dışına çıkıp daha bağımsız tatil yapmak isteyenlere istedikleri yerde ve özellikte villa ya da apartman dairesi kiralama seçeneği sunuyor. 
 
SunExpress Online ve Yan Gelirler Müdürü Thomas Bornschein, amaçlarının SunExpress’in web sitesi sunexpress.com’u klasik havayolu portalından çıkarıp seyahat edenlerin her türlü ihtiyacına cevap verecek bir seyahat portalı haline getirmek olduğunu belirterek,  “Sürekli olarak hizmet alanını genişlettiğimiz seyahat portalımıza Mea Villa ile olan işbirliğimizi de dahil ettik” dedi ve ekledi: 
 
“Villada tatil tercihi tüm dünyada önemini ve pazar payını artırıyor. Avrupalı her 4 kişiden birinin tatil biçimi olarak villa tatilini tercih ediyor. Villada ya da şehir rezidanslarında tatil oranı birçok ülkede yüzde 30’ların üzerinde. Türkiye genelinde ise uzun dönemli sezonluk kiralama şeklinde yıllardır var olan bu tatil biçimi zamanla Avrupa’daki örnekleri gibi günlük ve haftalık olarak da kısa dönemler içinde kiralanmaya başlandı. Biz de bu potansiyeli değerlendirmek ve yolcularımıza daha iyi hizmet vermek için Mea Villa ile bu işbirliğine imza attık.” 
 
Bornschein, “sunexpress.com ile Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde sunduğumuz kapsamlı hizmetle misafirlerimize kendi tatillerini istedikleri şekilde planlama olanağı sunuyoruz. Araç kiralamadan otel rezervasyonlarına birçok hizmet veriyoruz. Bu yeni işbirliğimizle, aile ya da arkadaşlarıyla beraber rahatsız edilmeden, dinlendirici ve sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bir yeniliğe imza attık. Artık yolcularımız suneexpress.com üzerinden hem Türkiye’de hem Avrupa’da, tur paketleri satın alabilir, araçlarını kiralayabilir, otel rezervasyonlarını yapabilir ya da 30 binden fazla istedikleri yerde ve özellikte villa, apartman dairesini kiralayabilir” dedi. 
 
-sunexpress-mae.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim