• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

SunExpress'den medyayı uçuran lansman

SunExpress'den medyayı uçuran lansman
İletişim mecralarının arasına popüler sosyal medya kanallarını ekleyen SunExpress, sosyal medya kanallarının tanıtımı için uçuran bir kampanya düzenliyor.

 

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, en popüler sosyal medya kanallarının tanıtımı için “Beğen, Paylaş ve Kazan” adlı 40 ücretsiz bileti kapsayan bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde, ziyaretçilerin yapması gereken tek şey SunExpress’in Facebook sayfalarını beğenmeleri ve paslaşmaları.
 
Ağustos’a kadar SunExpress’in Facebook sayfasının beğenen ve paylaşan takipçiler arasında yapılacak çekiliş ile toplam 40 ücretsiz gidiş/dönüş bileti sahiplerini bulacak. 
 
SunExpress,  sosyal medyada Facebook ve Twitter başta olmak üzere hatırı sayılır derecede kullanıcı sayısına sahip Google+, Instagram, Pinterest, Youtube, LinkedIn ve Xing gibi popüler platformlarda da resmi hesapları ile yayına başladı. SunExpress kurumsal sosyal medya kanallarından Facebook, Twitter ve Google+ platformları için mevcut müşteri portföyünüde göz önüne alarak Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerinde hizmet verecek.  
 
SunExpress Kurumsal İteşim ve PR Müdürü Serdar Alyamaç, “Kurumsal sosyal medya kanallarımızı her ne kadar biraz geç açmış olsak da, mutlak kalite prensipleri çerçevesinde iyi ve güçlü bir altyapı çalışması ile bu durumu avantaja çevirdik” dedi. 
 
Sosyal medya aracılığı ile müşterilere eskisinden daha yakın olduklarını ve soru-cevap bekleme sürelerinin kısaldığına değinen Alyamaç, “Beğen - Takip Et – Paylaş - Kazan sloganıyla başlattığımız lansmanımızla sosyal medya hesaplarından Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram üzerinden Ağustos sonuna kadar takipçilerimiz ücretsiz vereceğimiz 40 biletten birini kazanma şansını yakalayacaklar: 
 
SunExpress’e ait bu 4 platformdaki resmi hesapları beğenen, takip eden ve paylaşan kişiler arasında yapılacak çekilişle şanslı kişiler yurtiçi ve yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti kazanacaklar” dedi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim