• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Sunexpress'in dış hatlar sayısı artıyor

Sunexpress'in dış hatlar sayısı artıyor
SunExpress, kış tarifesi kapsamındaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarını, bir önceki kış sezonuna kıyasla yüzde 75 artıracak.

SUNEXPRESS'İN DIŞ HAT SAYISI ARTTI

SunExpress, kış tarifesi kapsamındaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarını, bir önceki kış sezonuna kıyasla yüzde 75 artıracak.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 31 Ekim 2010 ile 26 Mart 2011 arasında geçerli kış tarifesi kapsamındaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarını, bir önceki kış sezonuna kıyasla %75 artıracak. Buna göre SunExpress, Türkiye’deki 3 merkezi İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya ile Avrupa arasında düzenlediği seferlere, Anadolu kentlerinden Almanya’ya gerçekleştireceği direkt uçuşları da ekleyecek. Şirketin 2010/11 kış tarifesindeki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarının sayısı ise haftada 400’ü bulacak.

SunExpress kış tarifesi kapsamında, Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon’la; Almanya’nın Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri arasında direkt uçuşlar düzenleyecek. Başkent Ankara’nın yanı sıra Elazığ’ı da uçuş ağına ekleyecek olan SunExpress; İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya çıkışlı mevcut dış hat seferlerinde ise frekans artışına gidecek.

SunExpress, kış tarifesi kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen ile Frankfurt arasındaki seferlerinin sayısını da günde 2’ye, haftada ise karşılıklı olarak 14’e çıkaracak. İstanbul - Frankfurt hattına sabah, Frankfurt - İstanbul hattına akşam eklenen seferlerle, günübirlik iş seyahatleri en kolay ve ekonomik yoldan gerçekleştirilebilecek.

SunExpress’le uçan yolcular, yolcu avantaj programı SunPoints ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ücretsiz uçak bileti alabiliyor.

SunExpress’in satışa sunulan kış sezonu biletleri, iç hatlarda her şey dahil 49,99 TL, dış hatlarda ise 49,99 Avro’dan başlıyor. Yolcular, satışına başlanan biletlerini, SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon ile Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf arasındaki direkt seferlerindeki en büyük müşterisi, iş ortağı Öger Türk Tour olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim