• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Sunexpress'ren full transit uçuş imkanı

Sunexpress'ren full transit uçuş imkanı
SunExpress, ilk kez yolcularına, ülkemizin 3 büyük şehri İstanbul, İzmir ve Antalya’dan aynı anda yurtdışına “Full Transit” uçuş imkanı sunacak.

SUNEXPRESS'TEN FULL TRANSİT UÇUŞ

SunExpress, ilk kez yolcularına, ülkemizin 3 büyük şehri İstanbul, İzmir ve Antalya’dan aynı anda yurtdışına “Full Transit” uçuş imkanı sunacak.

SunExpress kış tarifesiyle birlikte, Türkiye’de ilk kez yolcularına, ülkemizin 3 büyük şehri İstanbul, İzmir ve Antalya’dan aynı anda yurtdışına “Full Transit” uçuş imkanı sunacak. Buna göre Anadolu’daki yolcular, SunExpress’in 3 merkezinden aktarmalı gerçekleştirecekleri yurtdışı uçuşları için bilet ve bagaj işlemlerini bulundukları şehirde yapabilecek. Yolcuların zahmetsizce tamamlayacağı transit uçuş hizmeti, yurtdışından Anadolu şehirlerine yapılan seferlerde de geçerli olacak.

SunExpress, 31 Ekim 2010 ile 26 Mart 2011 arasında geçerli olacak kış tarifesinde yolcularına, Antalya’dan 49, İzmir’den 74 ve İstanbul Sabiha Gökçen’den 213 olmak üzere haftada toplam 336 aktarmalı dış hat uçuş imkanı sunacak. SunExpress’in kış tarifesinde; 3 merkezi ve Anadolu kentlerinden Almanya ve Avrupa’ya yapılacak tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarının sayısı ise haftada 400’ü bulacak.

SunExpress’le uçan yolcular, yolcu avantaj programı SunPoints ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla ücretsiz uçak bileti alabiliyor.

SunExpress’in satışa sunulan kış sezonu biletleri, iç hatlarda her şey dahil 49,99 TL, dış hatlarda ise 49,99 Avro’dan başlıyor. Yolcular, satışına başlanan biletlerini, SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim