• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

SunExpress'ten dört dörtlük kampanya

SunExpress'ten dört dörtlük kampanya
SunExpress, sonbahar ve kış aylarında Avrupa’yı ziyaret etmek isteyen yolcularına çok avantajlı bir kampanya sunuyor.

SUNEXPRESS'TEN DÖRT DÖRTLÜK KAMPANYA

SunExpress, sonbahar ve kış aylarında Avrupa’yı ziyaret etmek isteyen yolcularına çok avantajlı bir kampanya sunuyor.

15-18 Eylül arasında geçerli olacak Güneşli Günler kampanyasında, SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen’den yapacağı Avrupa seferleri 44 €’dan, İzmir’den yapacağı seferler 55 €’dan, Antalya’dan yapacağı seferler ise 66 €’dan başlayan fiyatlarla satışa açık olacak.

Yolcular satın aldıkları kampanyalı biletlerle 31 Ekim 2011 ile 24 Mart 2012 tarihleri arasında seyahat edebilecek. SunExpress, 31 Ekim’de başlayacak kış tarifesi boyunca İzmir’den Amsterdam, Basel, Berlin-Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Köln/Bonn, Münih, Münster, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e; Antalya’dan Basel, Berlin-Schönefeld, Berlin-Tegel, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Friedrichschafen, Graz, Hamburg, Hanover, Karlsruhe, Köln/Bonn, Leipzig, Linz, Münih, Münster, Nürnberg, Paderborn, Rostock, Saarbrücken, Salzburg, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e; İstanbul Sabiha Gökçen’den ise Berlin-Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Köln/Bonn, Münih, Nürnberg, Stuttgart, Viyana ve Zürih’e uçacak. Ayrıca Sunexpress, Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Trabzon ile Berlin (Schönefeld-SXF), Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln/Bonn, Münih ve Stuttgart arasındaki uçuşlarına kış mevsiminde de devam edecek. Tüm uçuşları dahil edildiğinde SunExpress, kış tarifesi kapsamında Türkiye ile Avrupa arasında haftada 510 sefer gerçekleştirecek.

SunExpress’te yolcular biletlerini internet sitesi www.sunexpress.com, çağrı merkezi 444 0 797 ve yetkili acentelerden alabiliyor. Ayrıca Yolcu Avantaj Programı SunPoints ile satın aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanarak, biriktirdikleri puanlarla ödül uçak bileti edinebiliyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim