• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Süperyat M'Ocean görenleri büyülüyor

Süperyat M'Ocean görenleri büyülüyor
Kasım ayı ortalarında Arcadia 115 ismiyle suya indirilen, M’Ocean adı verilen yat, sahibine teslim edildi ve Arcadia Yachts yatın ilk resimlerini yayınladı.

Kasım ayı ortalarında Arcadia 115 ismiyle suya indirilen, M’Ocean adı verilen yat, sahibine teslim edildi ve Arcadia Yachts yatın ilk resimlerini yayınladı.
 
Arcadia 85’in son derece başarılı olan üç katlı güverte tasarımının sahibi Francesco Guida aynı yenilikçi tasarımı 35 metrelik kompozit gövdeli yari deplasmanlı cidarda da uyguladı. Çevre dostu prensipler içerisinde tasarımını yapan Francesco Guida inanılmaz bir doğal ışık bolluğu ve çevre dostluğu için son derece yaratıcı ve dahiyane sonuçlar sunarak misafirlerini ağırlıyor.
 
Yatın en çok göz alıcı kısımlarından biri en üst kat salonu, neredeyse şeffaf dış yapısı sayesinde, doğal ışığın iç kısmı aydınlatması ile birlikte, çevrede bulunan güneş panelleri de yatın jeneratör kullanımını azaltacak kadar enerji sağlıyor.
 
Tam genişlikteki yemek alanı ana güvertenin tam ortasında bulunuyor, her iki yanda bulunan kapanabilir balkonlar hem bol ve rahat hareket alanı hissiyatını arttırırken hem de denize nazır muhteşem manzaralar sunuyor.
 
İki duble iki ikiz kabinden oluşan misafir kabinleri alt güvertede bulunmaların rağmen parlak ve bol ışık alıyor. Son derece zekice düzenlenmiş ön güverte son derece büyük bir güneşlenme alanına sahip, ancak bu alanın en büyük özelliği spa havuzuna doğru gidildikçe gittikçe daralması.
 
Son derece yaratıcı çözümlerle üretilen M’Ocean henüz sahibine teslim edilmeden önce bir kardeş gemisi inşasına başlandı, ve kardeş gemisinin 2013 yılında sahibine teslim edilmesi planlanıyor.

mocean.jpg

mocean1.jpg

mocean2.jpg

mocean-yacht.jpg

Deniz Haber Ajansı-Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim