• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Sürat Kargo, 537. şubesini hizmete açtı

Sürat Kargo, 537. şubesini hizmete açtı
Gözünüz yolda kalmasın' sloganıyla yola çıkan ve hizmette 8. yılını geride bırakan Sürat Kargo, 537. şubesini Antalya Varsak'ta açtı.

Sürat Kargo, 537. şubesini hizmete açtı

Gözünüz yolda kalmasın' sloganıyla yola çıkan ve hizmette 8. yılını geride bırakan Sürat Kargo, 537. şubesini Antalya Varsak'ta açtı.

Açılışta konuşan Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı, Antalya'da 19. şubelerini açtıklarını belirterek, "Türkiye genelinde de 537. şubeyi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılan yeni şubemizle hizmet kalitemizi daha da artıracağız.'' dedi.

Sürat Kargo'nun Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerine hizmet verdiğini kaydeden Kırıcı, kargo taşımacılığında güvenin önemine vurgu yaptı.

Sürat Express hizmeti ile dünyanın 228 ülkesine gönderileri 24 saat içerisinde ulaştırdıklarını ifade eden Kırıcı, aynı zamanda, teslimat sonrası SMS bilgilendirme servisini uygulayan ilk şirket olduklarını, müşterilerine kargolarını internet üzerinden ya da telefonla takip edebilme imkânı da sağladıklarını dile getirdi.

Yeni açılan şubeyle Varsak halkına kargo gönderilerinde özel indirimler yapacaklarını duyuran Kırıcı, şöyle devam etti:

"Sürat Kargo, kurulduğu günden beri, müşteri memnuniyetini artıran ve teknolojik yenilikleri hayata geçiren ilk kargo şirketi olma özelliği taşıyor.

Her türlü isteğe özel gönderim çözümleri sunan ve profesyonel taşımacılık anlayışıyla çalışan Sürat Kargo, aynı zamanda Türkiye'nin en hızlı büyüyen kargo şirketidir.

Sürat Kargo, bugün Türkiye'nin 81 ilinde, 17 bölge müdürlüğüne, 537 şubeye, 24 aktarma merkezine, bin araçlık filoya ve 3 bin kişilik dinamik kadroya sahip." Kırıcı, bu güçlü yapıyı yeni açılan şubeyle Varsak halkının hizmetinde de sunacaklarını sözlerine ekledi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim