• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Sürat Kargo ile internetten al-sat yapın

Sürat Kargo ile internetten al-sat yapın
İnternetten yapılan alışverişler Sürat Kargo tarafından hızlı ve güvenli bir şekilde sahibine ulaştırılıyor, ödeme kapıda yapılıyor.

Sürat Kargo ile internetten al-sat yapın

İnternetten yapılan alışverişler Sürat Kargo tarafından hızlı ve güvenli bir şekilde sahibine ulaştırılıyor, ödeme kapıda yapılıyor.

KOBİ'lere ve yeni girişimcilere kapıdan ödeme hizmetinin Sürat Kargo ile hız kazandığını ifade eden Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Ümit Değer, "E-ticaret şirketlerinin işini rahatlatan bir uygulamayı başlattık. İnternetten alışverişin önündeki en büyük engel olarak görülen güvensizliğinin önüne geçtik." dedi. Değer, internetten yapılan alışverişin Sürat Kargo ile hızlı ve güvenli bir şekilde sahibine ulaştığını ifade etti.

Alıcı ürünün bedelinin ürünü telsim alınca kapısında ödediğini belirten Değer, böylelikle alıcıyı da e-ticaret şirketlerini de rahatlattığını dile getirdi.

Televizyon kanallarından yapılan doğrudan satış alışverişlerinde de aynı sistemin uygulandığını aktaran Değer şunları kaydetti:" Yine Sürat kargo hızı ve güvencesi ile uygulamak mümkün. Çünkü Sürat kargo aynı hizmeti doğrudan satış için de veriyor." diye konuştu.

İnternetten alışveriş tüm dünyada hızla yaygınlaşırken Türkiye'de hala bazı güvenlik kaygıları olduğunu belirten Sürat kargo Konya Bölge Müdürü Musa Yıldırım ise "Vatandaş bu yüzden internet alışverişinden uzak duruyor. Tüketici internette görüp beğendiği bir şeyi satın almak istediğinde karşısına çıkan ödeme seçeneklerinden biri kredi kartı ile ödeme oluyor. Kredi kartı numarasını vererek alışveriş yapmak birçok tüketicinin tedirgin olduğu bir yöntem. Eğer tüketici kredi kartını kullanarak alışveriş yapmazsa bu defa banka havalesi ya da posta çeki gibi yöntemlere başvurmak zorunda kalıyor. Tüketici bu durumu zahmetli buluyor." şeklinde konuştu.

'İnternetten al-sat, kapıda öde' hizmeti ile tüketicinin internetten seçtiği ürünü son derece hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırdıklarını aktaran Yıldırım, eğer müşteri ürünü almadan ödeme yapmaktan çekiniyor ise teslimat anında, yani kapısında ödemesini nakit olarak yapabileceğine dikkat çekti. Yıldırım, müşteriden alınan ödemenin yine Sürat Kargo hızı ve güvencesi ile e-ticaret şirketine ulaştırıldığını ifade etti.

Hizmette güveni kendilerine ilke edindiklerini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti: "Müşterilerimize hizmette büyük kolaylık sunuyoruz. Bizimle çalışan birçok firma internetten satış yapıyor. Giden ürünü alıcıya güvenle teslim ediyoruz. Ürünün bedelini tahsil edip, gönderen firmaya haftalık ürünlerin tutarını hesabına online aktarıyoruz."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim