• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Sürat, müşteri memnuniyetinde yine 1'nci

Sürat, müşteri memnuniyetinde yine 1'nci
“ŞikayetEndex Kargo Sektörü 2013” raporuna göre Sürat Kargo, 72.4 puanla kargo sektörünün birincisi oldu. Değerlendirmede istatistikler ve algısal veriler kullanıldı.

Sürat Kargo şikayetlerin düşüklüğünün yanı sıra alınan şikayetlerin hızla çözüme ulaştırılması kriterlerine göre de bir önceki yıl olduğu gibi sektörün en başarılı şirketi oldu. Şikayet sahiplerinin yarısının doldurduğu anketlerde de başarılı müşteri hizmetleriyle öne çıkan Sürat Kargo, alınan şikayetlerin tamamına ilk 24 saat içinde dönüş yaptı. Kargo sektöründe ortalama 2 olan memnuniyet ve marka sadakat düzeyi Sürat Kargo’da 4 olarak ortaya çıktı ve sektör ortalamasının üzerinde yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sürat Kargo Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adnan Konyalıoğlu şunları söyledi: “Sürat Kargo olarak hız ve güven kavramlarıyla hizmet veriyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak bizim için çok önemli. Kendi bünyemizde yaptığımız müşteri memnuniyeti artırma çalışmalarımızı bağımsız bir çalışma tarafından teyit edilmiş olması bizim için çok önemli. Geçen yıl da birinci olarak çıktığımız bu çalışma, müşteri memnuniyetini artırma yönünde bize önemli veriler sağlıyor.  Hız ve güven ilkelerimizden taviz vermeden müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

ŞikayetEndex, reel ve algısal verilerden oluşan altı temel parametre ile firmaların şikayet yönetim süreçlerindeki durumunu rakipleriyle karşılaştırmalı olarak inceleyen, şikayet yönetim başarısını ve marka konumunu ortaya koyan bir yönetim aracıdır. ‘Şikayetvar’ tarafından 33 ana kategoride 285 sektörde ve bu sektörlere ait farklı segmentlerde  ŞikayetEndex verileri hesaplanıyor, firmalara özel analizler dönemsel raporlar halinde sunulmakta ve bu verilere online ulaşım imkanı sağlanıyor.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim