• BIST 9547.11
  • Altın 2489.554
  • Dolar 32.5024
  • Euro 34.7991
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

T10 kullanıcısı mobil interneti 10'a katladı

T10 kullanıcısı mobil interneti 10'a katladı
Türkiye Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10’u kısa sürede sevdi.

Turkcell T10 kullanıcıları mobil interneti 10’a katladı

Türkiye Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10’u kısa sürede sevdi. Cepten internete 10 kat daha fazla bağlanan Turkcell T10 kullanıcıları, yüzde 87 gibi çok yüksek oranla hayatlarını kolaylaştıran uygulamaları kullandı, en çok da Mobil TV ile cepten televizyon izlemeyi sevdi.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in mobil internette fırsat eşitliği sunmak amacı ve “Herkese akıllı telefon” sloganıyla satışa sunduğu Turkcell T10 kısa sürede tüketicilerin gözdesi oldu.

Hayata Turkcell T10 ile her an, daha fazla bağlanmayı tercih eden Turkcell’liler kısa sürede cepten internete 10 kat daha fazla girmeye başladı. Turkcell T10’nda hazır olarak gelen hayatı kolaylaştıran, eğlendiren uygulamaların kullanım oranı da yüzde 87’yi buldu. En çok tercih edilen uygulama ise Turkcell MobilTV oldu. Turkcell T10 sahipleri cepten haftada ortalama 45 dakika TV seyretti, sevdikleri dizileri, programları kaçırmadı. Her 4 Turkcell T10 kullanıcısından biri de gncPlay uygulaması üzerinden her gün Turkcell 3G hızıyla her an her yerden müzik dinledi. Ayrıca her 3 Turkcell T10 kullanıcısından ikisi tek bir tıkla ulaşılabilen Türkiye’nin en büyük uygulama dükkanı Turkcell Uygulamalar’dan farklı ihtiyaçlarına yönelik uygulamalar indirdi.

Turkcell T10’la daha fazla uygulama ve cepten internet

Turkcell T10’un gördüğü ilgiyi değerlendiren Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, “Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Turkcell’e özgü uygulamalar ve en popüler internet sitelerine tek tıkla erişim gibi özelliklerle zenginleştirdiğimiz Turkcell T10 ile en iyi mobil internet deneyimini sunmayı hedeflemiştik. Müşterilerimizin Turkcell T10’un yeteneklerinden sonuna kadar yararlanmaları, mobil internet ve uygulamalara büyük ilgi göstermeleri koyduğumuz hedefin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Turkcell olarak müşterilerimizin her an her yerden hayata daha fazla bağlanmaları için en iyi mobil internet deneyimini ve en yenilikçi servisleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla büyük beğeni toplayan Turkcell T10, interneti ve 60 saat cepten TV izlemeyi sağlayan Mobil TV servisi ile birlikte ayda sadece 29 TL’ye Turkcell’lilerle buluşuyor.

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10; Android 2.1 işletim sistemi, 3G HSDPA şebekeleri için destek, 240x320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim