• BIST 9679.8
  • Altın 2485.69
  • Dolar 32.4217
  • Euro 34.4363
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Tailwind rotaları arasına İskoçya'yı ekledi

Tailwind rotaları arasına İskoçya'yı ekledi
Avrupa'nın Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerinden Türkiye'ye turist taşıyan Tailwind Havayolları rotaları arasına İskoçya'yı da ekledi.

Tailwind rotaları arasına İskoçya'yı da ekledi

Avrupa'nın Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerinden Türkiye'ye turist taşıyan Tailwind Havayolları rotaları arasına İskoçya'yı da ekledi.

Tailwind Havayolları yaz sezonunda rotalarını genişletmeye devam ediyor. Avrupa'nın birçok havalimanından Türkiye'nin Antalya, İstanbul, İzmir, Bodrum gibi turistik şehirlerine uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları bu kez İskoçya'nın Cork ve Dublin şehirlerinden uçuşlarına başladı. Her Pazar günü gerçekleşecek uçuşlar da İskoç vatandaşların rotası Ege'nin incisi İzmir olacak.

Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa'nın belli başlı ülkelerinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs ve İran uçuşları da gerçekleştiren Tailwind Havayolları'nın 2011 yılında Türkiye'ye taşımayı planladığı yolcu sayısı 700 bin.

Tailwind'e yeni kalite belgesi

Bir yandan kalite çalışmalarını da sürdüren Tailwind Havayolları, uçuş emniyet ve güvenliğini en yüksek standartlarda sağladığını, IOSA belgesi almaya hak kazanarak göstermiştir. İşletmelerin uluslararası standartlarda bir yönetim sistemine sahip olduklarını, işleyişlerinde "Müşteri Memnuniyeti"ne öncelik verdiklerini ve yasal mevzuata uyumlu hareket ettiklerini belgelemeleri ise faaliyetlerine uygun bir ISO sertifikasına sahip olmalarıyla mümkündür. Bunun yerine getirilmesi amacıyla yürütülen ve yaklaşık dört aydır süren hazırlıklar tamamlanmış, neticesinde Tailwind Havayolları nitelikleri tüm dünyada takdir gören TÜV Rheinland firması tarafından denetlenmiş ve ISO 9001:2008 standartlarına uygunluğu tescil edilmiştir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim