• BIST 9533.7
  • Altın 2486.238
  • Dolar 32.5001
  • Euro 34.7985
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Taksiciler, Yenimahalle'de buluştu

Taksiciler, Yenimahalle'de buluştu
İlçedeki taksi şoförlerini kahvaltıda ağırlayan Yenimahalle Belediyesi, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası ile Yenimahalle Bölge İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İlçedeki taksi şoförlerini kahvaltıda ağırlayan Yenimahalle Belediyesi, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası ile Yenimahalle Bölge İstişare Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Toplantıya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner de katıldı. Yaklaşık 500 taksici esnafının buluştuğu toplantıda esnafın sorunları ve çözümleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yaşar, taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya gelmekten gurur duyduğunu söyledi. Kendisinin de esnaf olduğunu dile getiren Yaşar, şoförlüğün en zor mesleklerden birisi olduğunu kaydetti. Üretmeden, çalışmadan başarı sağlanamayacağını ifade eden Başkan Yaşar, "Karda kışta, Gece Gündüz demeden daima insanlarla iç içesiniz. İşinizin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Sizlerin ve vatandaşlarımızın rahat etmesi için durak yerleri tahsis ettik. Gecenin geç saatlerinde evinden atılan çocuklar, kadınlar, genç, yaşlı insanlar karakoldan önce taksi duraklarına sığınıyor. Sizlere güvenip, duraklarınıza geliyorlar" diye konuştu.

Uyum içinde çalışmanın önemine değinen Yiğiner, Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bir dönem Yenimahalle Belediyesi'nde Ak Parti Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttüm. Aynı dönem Sayın Yaşar da CHP'de grup başkan vekiliydi. Odalarımız karşı karşıyaydı. Kendisiyle o zamanlar olduğu gibi bugün de uyum içinde çalışıyoruz. Şahsım ve sizler adına Başkan Yaşar'a çok teşekkür ediyorum. Bizlere hem duraklarımızın yerini tahsis etti hem de ücretsiz durak yerleri yaptı. Eğer uyum içinde çalışırsak, iyi niyetli olursak hiçbir problem yaşamayız. Şimdi yapılanın karşılığını verme sırası bizde. Zor şartlarda çalışıyor, helal para kazanıyorsunuz. Tüm ihtiyaçlarınızın karşılanacağı, huzurla çalışacağınız duraklarınız var. Hepinize bol kazançlı yıllar diliyorum" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim