• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Tam otomatik Alfa Romeo Mito Türkiye'de

Tam otomatik Alfa Romeo Mito Türkiye'de
Alfa Romeo'nun lüks küçük sınıfta yer alan modeli MiTo'nun TCT kodlu çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, Türkiye'de satışa sunuldu.

TAM OTOMATİK MİTO TÜRKİYE'DE

Alfa Romeo'nun lüks küçük sınıfta yer alan modeli MiTo'nun TCT kodlu çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, Türkiye'de satışa sunuldu.

Alfa Romeo Türkiye'den yapılan açıklamada, 135 HP güç üreten yeni nesil Multiair teknolojili benzinli motor ile kombine edilen TCT şanzımanlı Alfa Romeo MiTo versiyonunun, anahtar teslim satış fiyatının 23 bin 900 euro olduğu bildirildi.

Açıklamada, Alfa Romeo Türkiye'nin, sadece zengin Distinctive donanım paketiyle satışa sunduğu Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair TCT versiyonuyla lüks küçük sınıfta satışlarını daha da güçlendirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Açıklamaya göre, Alfa Romeo 1.4 135 HP TCT'nin standart donanımları arasında 7 havayastığı, ABS, VDC (ESP), ASR, MSR, DST, Hillholder, Q2 Elektronik kilitli diferansiyel, D.N.A sürüş sistemi, Start&Stop sistemi, MP3 çalarlı ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi, krom çerçeveli farlar, krom dış detaylar, 16 inç alaşım jantlar, çift iklimlendirmeli otomatik klima gibi ekipmanlar yer alıyor.

135 HP'lik güç ve 230 Nm tork üreten Multiair teknolojili ve 1.4 litre silindir hacimli turbo motorlu Alfa Romeo Mito TCT, 207 km/s'lik son hız değerine sahip. Hem manuel hem tam otomatik kullanm moduna sahip olan ve sarsıntısız çalışma özelliğiyle dikkat çeken TCT şanzımanlı MiTo, 0-100 km/s hızlanmasını ise 8.2 saniyede tamamlayabiliyor. Standart olarak sunulan Start&Stop özelliğinin etkisiyle 100 km'de 5.5 litrelik yakıt tüketim değeri bulunuyor.

Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Arzu Çolakoğlu konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Pazara yeni girecek ya da mevcut tüm rakiplerinden daha üstün teknolojiye ve performans değerlerine sahip TCT otomatik şanzımanlı Alfa Romeo MiTo ile fiyat/memnuniyet orantısında da daha ekonomik olmasının karşılığını kısa sürede müşteri nezdinde alacağımıza inanıyoruz” görüşünü bildirdi.

Çolakoğlu, sene sonuna kadar otomatik şanzımanlı versiyonun olumlu ivmesiyle 200 adetlik Alfa Romeo MiTo satışı elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim