• BIST 9645.02
  • Altın 2406.222
  • Dolar 32.5865
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Taner Yıldız'dan Doğu Akdeniz açıklaması

Taner Yıldız'dan Doğu Akdeniz açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''Biz Doğu Akdeniz dediğimiz Kıbrıs ve İsrail'in de içinde bulunduğu doğalgaz aramalarıyla ilgili çok rahatlıkla proje geliştirebilirdik" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''Biz Doğu Akdeniz dediğimiz Kıbrıs ve İsrail'in de içinde bulunduğu doğalgaz aramalarıyla ilgili çok rahatlıkla proje geliştirebilirdik. Ama 9 tane kardeşimizi katlettiler. Bizim için hiç bir şey, hiç bir kaynak, ne doğalgaz ne de petrol 1 tane kardeşimizin kanından daha değerli değildir'' dedi.

Yıldız, partisinin Kahramanmaraş'ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen merkez ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 10 yıl önceki durumunun ortada olduğunu belirterek, ''Biz enkaz edebiyatı yapmayalım dedik. Yapmayalım dedik ama bunu istismar edenler oldu. Enkaz edebiyatı yapmadıkça bizim ülkemize gönlümüzden verdiğimiz emeği hiçe saymaya çalıştılar. Emeğimizin istismar edilmesine müsaade etmeyiz'' dedi.

Hiç bir sektörün enerjiden ulaştırmaya, adaletten tutun eğitime varıncaya kadar bu ülkenin siyasi istikrarından daha mühim olamayacağını belirten Yıldız şöyle konuştu:

''Bu siyasi istikrarın oluşmasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu irade bütün ülke tarafından takdir gördü. Ekonomideki bu performansı hiç kimse tahmin etmiyordu. Bırakın başkasını bizler enflasyonla alakalı rakamları konuşurken taviz vermeden, o rakamları konuşurken dövizle alakalı rakamları konuşurken, hep tutuk davrandık. İnanıyorduk, başaracaktık ama nasıl olacağını çok bilemiyorduk.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.AksiyonHaber.Com

www.UlasimOnline.Com

www.THYHaber.Com

www.DenizHaber.Com.tr

www.EnerjiHaber.Net

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim