• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tanoba Lojistik'in tercihi Scania oldu

Tanoba Lojistik'in tercihi Scania oldu
Tanoba Lojistik, araç filosuna 12 adet Scania G420 CA4X2HSA model çekici ve 15 adet Krone yarı römork kattı.

TANOBA'NIN TERCİHİ SCANİA OLDU

Tanoba Lojistik, araç filosuna 12 adet Scania G420 CA4X2HSA model çekici ve 15 adet Krone yarı römork kattı.

20 yıla yaklaşan tecrübesiyle, yurtiçi ve uluslararası karayolu taşımacılığı hizmeti veren Bursa firması Tanoba Lojistik, araç filosuna 12 adet Scania G420 CA4X2HSA model çekici ve 15 adet Krone yarı römork kattı.

Scania ve Krone Bursa Yetkili Satıcı ve Servisi Koçaslan Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar Bursa – İzmir karayolu üzerinde bulunan Koçaslan Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. 12 adet Scania G420 CA4X2HSA çekici ve 5 tanesi Ultra şasi tenteli, 10 tanesi platform kapaklı olmak üzere toplam 15 adet Krone yarı römorkun teslimat törenine Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Yakup Koçaslan, Satış Müdürü Serkan Yaşa, Doğuş Otomotiv Krone Bölge Satış Şefi Barış Erhan, Tanoba Lojistik firması sahiplerinden Kemal Tan, Rıdvan Tan ve Genel Müdür Mehmet Odabaş katıldı.

Sektörde güvenilir olmak ve günün şartlarına uygun hizmetler vermek amacıyla Scania ve Krone markalarını tercih ettiklerini ifade eden Tanoba Lojistik sahibi Kemal Tan, “Amacımız hizmet verdiğimiz sektörde en iyi olmak. Bu konuda iddialıyız ve hedefimize ulaşmak için ağır ticari araç sektörünün en iyi markaları ile çalışmak istiyoruz. Bu yüzden önümüzdeki dönemlerde de araç filomuza yeni Scania çekiciler ve Krone yarı römorklar katacağız” dedi.

Araç teslim töreninde Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Yakup Koçaslan 30 yıla yaklaşan bir süreçte bölgelerindeki nakliyecilere hizmet verdiklerini hatırlatarak amaçlarının sadece satış değil satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çekerek “Müşterilerimizin tercihleri üzerindeki en büyük etkenler samimiyetimiz ve güvenilir olmamızdır” şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim