• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tansu Çiller, President'i satışa çıkardı

Tansu Çiller, President'i satışa çıkardı
Eski Başbakan Tansu Çiller, özellikle Başbakanlık yaptığı dönemlere damgasını vuran ve çeşitli haberlere konu olan "President" isimli ünlü yatını satışa çıkardı.

Tansu Çiller, President'i satışa çıkardı

Denge ve Denge 3 isimli iki süper lüks yatı daha bulunan Çiller ailesinin, Tansu Çiller'in başbakanlığı döneminde satın aldığı ilk yat olan ve başkan anlamına gelen President adını verdiği yat, Kuşadası Setur Marina'da alıcısını bekliyor. Adeta otel konforundaki süper lüks yatın üzerine "sahibinden satılık" levhası asıldı. Çok hızlı ve manevra yeteneği üst düzeyde olan motoryatta, yeni satın alınan iki adet 650 beygir gücünde Detroit marka motor bulunuyor.

1987 model Tayvan yapımı Amerikan tipi 19 metrelik süper yatta, çok geniş bir salon bulunuyor. Oteli aratmayan özel yatak odasının yanı sıra yine iki büyük kabini bulunan motoryatın alt katında bir de iki kişilik personel kabini yer alıyor. Her kabininde ayrı tuvalet ve banyosu bulunan yatın büyük bir videosu, televizyonu, yeni satın alınan iki jeneratörü ve atık tankı bulunuyor.

Tüm kabinleri klimalı olan 19 metrelik süper lüks yatın motorları ve jeneratörlerini bu yıl yenileyen Çiller ailesinin, iki ay önce yıllardır aradıkları tarzda büyük bir yat satın aldığı için President'i satmaya karar verdiği belirtildi. Geçen yıl Maldivler'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden işadamı Eser Tümen'in eşi Semra Hanımın adını taşıyan ve 1 milyon 750 bin avro bedel ile satışa çıkarılan Samra's adlı yapımı, 1960 yapımı 33.7 metrelik, beş kabinli yatı Çiller Ailesi satın almıştı.

Üç yıl önce de Amerika'dan yatların ferrarisi diye bilinen 11 metre uzunluğundaki "330 Sundancer" tipi motoryat satın alan ailenin ilk göz ağrısı President, sonunda 195 bin avro bedel ile satılığa çıkarıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim