• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Tarihi Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı

Tarihi Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı
Haydarpaşa Garı'dan henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Garın çatısında başlayan yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Tarihi Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı

Haydarpaşa Garı'dan henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Garın çatısında başlayan yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Yangının tarihi binanın bütününü tehdit ettiği belirtiliyor. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında can kaybı yok. Haydarpaşa'daki yangının çatıda devam etmekte olan tadilattan kaynaklandığı ifade ediliyor. Yangını söndürmek için deniz suyu kullanılıyor. Tarihi Haydarpaşa Tren Garı’nın çatısında çıkan yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Garın üst katında başlayan ve tüm çatı katını saran yangın, İstanbul’un Avrupa yakasından da görünürken yangını söndürme çalışmaları da sürüyor. Yangına Kartal, Üsküdar ve Kadıköy itfaiye ekipleri müdahale ederken, itfaiye ekipleri anonslarla Avrupa yakasındaki itfaiye ekiplerinden de yardım talebinde bulundu.

Yangın nedeniyle gar binası çalışanlarının ve yolcuların tahliye edildiği belirtilirken polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı. Bu arada yangın yerine hareket eden bazı itfaiye ekiplerinin ise yoğun trafik nedeniyle bölgeye ulaşmakta zorlandığı belirtiliyor. Tarihi binanın daha önce de Birinci Dünya Savaşı'nda kundaklanma sonucu yandığı biliniyor.

Ulaştırma Bakanlığı’nın Haydarpaşa açıklaması

Haydarpaşa'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor.

Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'dan henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Garın çatısında saat 15.30 sıralarında başlayan yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. 1 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Sogutma çalışmaları sürüyor.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim