• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Tatilciler arife gününü beklemedi !

Tatilciler arife gününü beklemedi !
Bayram tatilini fırsat bilen tatilciler yollara koyuldu...Yarın başlayacak Ramazan Bayramı öncesi, İstanbul dışına gidecek olanlar arifeyi beklemeden akşam saatlerinde yola çıktı.

 

Tatilcilerin yollara çıkmasıyla TEM ve D-100 Karayolu'nun Çamlıca İzmit arası, İDO'nun Eskihisar Feribot iskelesinde büyük bir yoğunluk yaşandı. Trafik yoğunluğu sürücüler için tam bir işkenceye dönüşürken, İstanbul'dan İzmit'e 7 saatte ulaşıldı.
 
Sabah erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçağı olanlar uçaklarını kaçırdı.
  
Arife gününün de aynı zamanda cumartesi gününe rastlaması nedeniyle işlerini ayarlayanlar öğle saatlerinden sonra İstanbul'dan çıkış yapmaya başladı.
 
Saat 15.00'den itibaren TEM Otoyolu'nun Çamlıca-Gebze arasındaki trafik hissedilir şekilde artarken, saat 17.00 sıralarında ise hareketlilik diğer yollarda da görülmeye başladı.
 
Tatillerini Yalova, Bursa ve Ege'de geçirmek isteyenler, özellikle Gölcük-Karamürsel arasında inşaat nedeniyle sorun yaşanması nedeniyle İzmit Körfezi'ni dolaşmayıp İDO'nun Eskihisar Feribot iskelesine akın etti.
 
Yoğunluğu tahmin eden İDO yetkilileri, Eskihisar ile Yalova Topçular arasındaki feribot sayısını 8'den 16'ya çıkarmasına rağmen araç kuyrukları Eskihisar Feribot İskelesi önünden Gebze Tren İstasyonuna kadar uzadı.
 
Feribotların bekleme yapmaksızın sefer yapmasına rağmen araç yoğunluğu artarken, kuyrukta beklemek istemeyip İzmit Körfezi'ni dolaşmak isteyen araçların bir kısmı TEM'in Batı girişinden İzmit içine geçerek Gölcük istikametine yöneliyor.
 
Bu nedenle D-100 Karayolu'nun İzmit kent içinde de aynı saatlerde yoğunluk başladı. Trafik yoğunluğu TEM Otoyolu'nun İzmit-Adapazarı arasında görülmeye başladı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim