• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

TAV Bilişim, devler liginde birinci oldu

TAV Bilişim, devler liginde birinci oldu
Tunus’un Enfidha – Hammamet Havalimanı’ndaki tüm bilişim altyapısını gerçekleştiren TAV Bilişim, devler liginde birinci oldu.

TAV Bilişim, Bilişim Zirvesi 11’de büyük ödülün sahibi oldu

Tunus’un Enfidha – Hammamet Havalimanı’ndaki tüm bilişim altyapısını gerçekleştiren TAV Bilişim, devler liginde birinci oldu.

Bilişim sektörünün büyük markalarını ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi '11'de geride bırakan TAV Bilişim’in birincilik ödülünü, Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul aldı. Avrasya bölgesindeki iş birliklerinin artmasını teşvik eden bir platform olarak tasarlanan ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi ’11, bölge ülkeleri arasında gerçekleşen bilişim projelerini ödüllendirdi.

Bilişim sektörünün pek çok köklü firmasını Enfidha – Hammamet Havalimanı bilişim altyapısı projesiyle geride bırakan TAV Bilişim, düzenlenen ödül töreninde birinci seçildi. Ödülü TAV Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, Bilgi Teknolojileri ve İletisim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer’den aldı. TAV Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, “TAV Bilişim olarak Enfidha – Hammamet Havalimanı’nın tüm havalimanı sistem dizayn ve yazılımlarını kendi geliştirdiğimiz uygulamalar ve mühendislerimiz aracılığı ile hayata geçirdik. Geliştirilen yazılımlar sayesinde havalimanı bünyesindeki yolcu akışı, güvenlik, bagaj akışı, yolcu bilgilendirme, verilen hizmet faturalamaları tamamen otomotize edildi. TAV Bilişim olarak büyük önem verdiğimiz projemizin sektörümüz içinde de takdir kazanması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.

23 bilişim şirketinin uluslararası projelerinin yarıştığı ICT Summit Eurasia Awards’da projeler hedeflenen ve gerçekleşen tamamlanma süreleri, coğrafi kapsama alanları, kullanılan teknoloji ve ürünler, ar-ge ve özel uyarlamalar, özgünlük gibi kıstaslara göre değerlendirildi. TAV Bilişim birinci olurken Vodafone ikinci, Telenity ise üçüncü oldu. Jüri özel ödülleri ise KoçSistem’e ve Bulgaristan’dan Neterra’ya verildi. TAV Bilişim hakkında TAV Havalimanları’na bağlı olarak, havalimanı sistemleri konusunda anahtar teslim çözümler üreten TAV Bilişim, çözümlerini sistem tasarımından kuruluma, devreye almadan satış sonrası desteğe kadar tüm süreçlerde sunabiliyor. Başta havalimanları olmak üzere TAV’ın tüm operasyonlarında kesintisiz hizmetin sürdürülebilmesi için 7/24 destek, çağrı merkezi, bakım onarım merkezi, otopark çözümleri, ERP üzerinde yürüyen lojistik ve finansal süreçler ile ilgili süreç danışmanlığı ve uygulama desteği veren TAV Bilişim, TAV için stratejik açıdan çok önemli bir role sahip. 2010’da süren operasyonlarının yanında 118 yeni proje tamamlayan TAV Bilişim, uzman ekibiyle maliyetleri azaltıp hizmet kalitesini en üst seviyeye yükseltmeyi hedefliyor. TAV Bilişim, geçtiğimiz yıl Türkiye’de üç ve Suudi Arabistan’da da Riyad ve Dammam havalimanında havacılık sistemleri ürünlerini ve hizmetlerini konumlayarak büyük bir atılım gerçekleştirdi.

2.20111004150147.jpg

3.20111004150207.jpg

4.20111004150234.jpg

5.20111004150244.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim