• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

TAV Galeri dünya seyahatine çıkarıyor

TAV Galeri dünya seyahatine çıkarıyor
TAV Galeri, Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyelerinin sefer yaptıkları yerlerde çektikleri fotoğraflara ev sahipliği yapıyor

Kabin Memurlarının Gözünden Dünya Seyahati
TAV Galeri Ziyaretçilerini Kabin Memurlarının Gözünden Dünya Seyahatine Çıkarıyor‏....

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan kültür sanat platformu TAV Galeri, Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyelerinin sefer yaptıkları yerlerde çektikleri fotoğraflara ev sahipliği yapıyor.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yer alan kültür sanat platformu TAV Galeri, TASSA üyesi kabin memurlarının gerçekleştirdikleri seferlerde çektikleri çarpıcı karelerden oluşan ‘Welcome on Board’ başlıklı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Serginin açılışına, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve TASSA Başkanı İzzet Levi katıldı.

Sergi açılışında konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Ünlü, “Öncelikle, tüm kabin memurlarının Dünya Kabin Memurları Günü’nü kutlarım. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan seyahat eden yolcularımızın ve yakınlarının keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve kültür-sanata destek vermek amacıyla hayata geçirdiğimiz TAV Galeri’de yine alternatif bir sergiyi ağırlıyoruz. 1965 yılında kabin memurları tarafından kurulan Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyeleri, dünyanın dört köşesinden ilginç kareleri bizlere taşıyorlar.

Biz karada yolcularımızı mutlu etmek için en kaliteli hizmeti sunarken havada da kabin memurları aynı şekilde emek veriyor. Havacılığın gelişimine işbirliği içinde katkı sunduğumuz arkadaşlarımızın kaydettiği kareleri TAV Galeri’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

TASSA Başkanı Levi ise, “Türkiye’de faal olarak çalışan kabin memurlarını temsil eden tek dernek olma özelliğini taşıyan TASSA olarak hazırladığımız ‘Welcome on Board’ sergisini bugün TAV Galeri’de ziyarete açmaktan duyduğumuz heyecanı ifade etmek isterim.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ilk kabin memurlarından Nermin Şen’e ithaf ettiğimiz bu sergi ile fotoğraf sanatıyla ilgilenen kabin memurlarının eserlerini kamuoyuna duyurmak ve derneğimiz üyesi olan veya olmayan tüm kabin memurlarının dikkatini çekerek sanata olan ilgiyi artırmayı amaçladık. Fotoğraf gönüllüsü kabin memuru üyelerimizin fotoğrafları ile TAV Galeri ziyaretçilerine farklı dünyaların kapılarını açıyor, onları fotoğrafların dünyasında hiç görmedikleri kültürlere yapacakları farklı bir yolculuğa davet ediyoruz.

Bu vesileyle, her yıl 31 Mayıs’ta kutlanan tüm kabin memurlarının Dünya Kabin Memurları Günü’nü de ayrıca kutluyorum” dedi. Bir ay boyunca açık kalacak ‘Welcome on Board’ sergisinde, dünyanın farklı köşelerinden 70 fotoğraf bulunuyor.

2007’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açılan TAV Galeri, ardından yine TAV Havalimanları’nın işlettiği Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde de kuruldu.

,

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim